måndag 31 oktober 2011

Tryckknappar?

Är nu i full färd med att sy bebiskläder av det här "Hej sa Petronella"-tyget, men nu är min fråga.. Tryckknappar?
Kan väl säga att jag inte har så god erfarenhet av dem man sätter dit själv, men mycket har hänt sedan dess Hur gör ni därute? Använder ni en sk Prymtång? Vart beställer man färgglada tryckknappar på nätet som håller?
Så tacksam för svar!

10 kommentarer:

 1. Hej!

  Jag använder både prymtång (köpt från Bibbi) och kamtång. Prymknapparna sitter som berget och det gör även KAM knapparna. KAM knapparna har jag köpt i massor olika färger för en liten peng från http://www.kamsnaps.com/ Levererades fort och blev inte dyrt för ett helt gäng knappar plus tång. Lycka till!
  Hälsningar Karin

  SvaraRadera
 2. Jag använder alltid prymtång, men det finns ju så många alternativ nuförtiden..../Åsa på minamirakel
  Kotten456@telia.com

  SvaraRadera
 3. För det första, sjukt snygg fåtölj i det gröna hjärt-tyget!! För det andra, jag använder en PRYM-tång från Bibbis, funkar hur bra som helst, även om jag börjat snegla en hel del på alla fina färger som alla som använder plastknappar har...!

  SvaraRadera
 4. Jag har bara anvant metallknappar som man bankar ihop med en hammare men blir sugen pa att kunna anvanda fargglada knappar ocksa.
  /Malin
  malin_neptin@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Själv syr jag inte så jag har inget råd att ge dig - ägnar mig dock åt att beundra din fantastiska blogg och alla fia saker du gör. Mycket fina foto också...

  SvaraRadera
 6. Precis vad jag också funderar på att köpa, en tryckknappspress för plasttryckknappar. Har sett hos Babything, men det framgår dåligt vad som ingår i priset. Jag instämmer med att bloggen är jättetrevlig.

  SvaraRadera
 7. Hej Mirre! Jag köper mina plastknappar i Kina - utan att åka dit tyvärr - , på http://assuntastore.com/. I princip samma knappar finns på http://shop.babythings.se/. Det finns tunga, dyra pressar och billigare tänger att fästa knapparna med.

  Jag håller med Anonym ovan, jättefin blogg med fina grejer och foton!

  SvaraRadera
 8. tyvärr vet inte råd med detta.
  tar gärna ett extra lott.

  SvaraRadera
 9. Roligt med bäbis kläder, tävlar igen, liselotte.202andersson@telia.com

  SvaraRadera
 10. Hej ! Jag använder mig av Prymtång från Bibbis Texil , helt klart mitt bästa köp !!! Tar gärna en extra lott !

  SvaraRadera