måndag 20 augusti 2012

Magiska gränsen är passerad!
Hurra,hurra... 
100 000 sidvisningar! 
Ja, den magiska gränsen passerades någon gång under dagen och det känns lite speciellt. Nu är det ju inte så märkvärdigt i andra bloggsammanhang, men för mig som trevar mig fram lite här i bloggvärlden så är det stort!

Klart man måste fira på något sätt!
Kanske en liten tävling?
Ja, det gör vi!
Jag har lite fina saker på lut!
Om ni underbara läsare får välja, vill ni då ha ett stort pris till en vinnare eller flera lite mindre.. 
Valet är ert!Om ni undrar över den kanske lite kryptiska bilden så är det en citron... Ja, just det en citron, hur konstigt det än kan verka. Omogen då såklart! Denna  citron har min mellansyster odlat fram själv i fönstret på hennes kontor.
Bra, jobbat där lillasyster!


12 kommentarer:

 1. Grattis till alla dina besökare! Jag tycker det är roligt med vinster, så gärna flera mindre än en stor då! och så hoppas jag så klart att jag är en vinnare! Kram Immi

  SvaraRadera
 2. Grattis, jag är i samma båt, trevar mig fram , hitiils under 200 besökare??!! Men helt otroligt kul för dig, lite mer vinster låter kul, gillar din blogg och du har så bra tips, mvh Carina

  SvaraRadera
 3. Jag tycker också fler vinster är roligare än en stor. Det känns som om man har större chans då, Och det har man ju, rent teoretiskt. /Ica

  SvaraRadera
 4. Grattis! Det är roligt när man ser att adra börjar upptäcka ens blogg. Det sporrar till att skriva mer:)

  SvaraRadera
 5. Grattis, grattis, grattis - hurra, hurra, hurra!!!

  SvaraRadera
 6. Monika Gustavsson21 augusti 2012 17:03

  Grattis. Små vinster till många!

  vh
  Monika

  SvaraRadera
 7. Grattis Mirre! Det är inte så konstigt att du har så många besökare eftersom din blogg är så inspirerande! Way to go girl!

  Elisabeth

  SvaraRadera
 8. Har den äran att gratulera! Det här var ju bara ett "delmål" Mirre. Snart har Du fördubblat det. Besöker Din blogg flera gånger i veckan :-) såååå inspirerande!
  Små vinster till många tycker jag.
  Med tack för en fin blogg och en vänlig hälsning!/Ulla

  SvaraRadera
 9. Vad kul!:)

  Ja, visst är det skoj att ha lite koll på statistiken. Själv har jag bara bloggat i ca två månader men är helt fast. Både i det egna bloggandet och att läsa andras. :)

  Trevlig helg!
  Kram Linda

  SvaraRadera