onsdag 23 oktober 2013

Vänner + skratt + god mat = Lycklig Mirre!Igår var jag på tjejmiddag! 
Ja, vi är väl inte tjejer nu kanske , men vi var det när vi startade...
Vi är ett gäng som pluggade ihop och ända sedan vi gick ut vår utbildning för så många år sedan, har vi träffats en gång i månaden opch det är stunder som noga planeras in och som framför allt prioriteras.
Vi träffas och äter god mat, pratar och framförallt skrattar...Det är befriande att träffa folk som man känner utan och innan och som man liksom fortsätter samtalen där man avslutade förra gången.Vi är vänner som har följt varandra i alla skiftningar ett liv kan få och det berikar, stärker och ger en glädje som inte går att beskriva.

Jo, igår var vi då hemma hos F. och vi blev bjudna på den allra godaste Boeuf Bourgogne man kan tänka sig och efterrätten... Ja, efterrätten gjorde mig salig av lycka och när receptet kommer  till min mobil så skall den bakas BUMS!
F. har dessutom en så vackert hem att man smäller av lite och jag har fått lova att få ta lite fotografier hemma hos henne, så det kommer ni också att få ser här i bloggen.


Vänner + skratt + god mat = Lycklig Mirre!

1 kommentar:

  1. Så viktigt att få skratta med riktiga vänner ibland.. Spännande efterrätt hoppas du lägger ut den och att vi får se lite av F´s hem.
    kram Helena

    SvaraRadera