onsdag 23 oktober 2013

Att få tillbaka sitt hjärta...Ja,äldste sonen har kommit hem välbehållen och det har gått bra... Han fick dock se annan del av London än den har sett på familjens resor till staden.
Vi har hunnit prata en del om att en del i resandet kan vara att se hur bra det är hemma och att se på livet med tacksamhet. Tacksamhet för allt det som man har och som vi tar för givet här, men som är en utopi inte långt från vårt lands gränser.

3 kommentarer:

 1. Förstår att han sett andra sidor av London än man gör som turist. Ja vi har det otroligt bra i Sverige, det är nog inte många länder som slår det. Har fått för mig att London kan vara riktigt sunkigt och fult med mycket fattigdom. Visst ger resandet mycket reflektion, vilket är bra tycker jag.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Åh, nu har jag (som har levt i min egen bubbla ett tag) missat något. Har något hänt i London? Hoppas att allt är bra nu i alla fall...

  SvaraRadera
 3. Ja, det är nyttigt att få se andra människors livsvillkor. Det är lätt att tro att alla har det lika bra som vi har det i Sverige (stora flertalet i alla fall). Mys med sonen och ha det gott! Kram Ester

  SvaraRadera