tisdag 29 oktober 2013

Simone som drog förbiHur har det gått med er i stormen?
Här i vår del av landet blev vi snuvade på stormen som lokala medier uttryckte det och jag vet inte om jag anser att när en storm drar förbi och inte drabbar ett område, är att bli snuvad på något. Skonad är för mig ett bättre ord.

Jag har stor respekt för naturens krafter och även om vi hade laddat för ett eventuellt strömavbrott, så kändes det så skönt att vakna och att så inte blev fallet Visst var det ett oväder med regn och blåst som drog förbi här igår kväll , men någon storm var det inte. Sedan brukar vi inte märka av så mycket att det blåser för vårt hus ligger skyddat, men värre var det när vi växte upp. På landet fick vindarna och snön fritt spelrum och det var ofta vi var strömlösa i ett par dygn. Då satt vi och kurade med tända ljus och spelade spel. Rätt trevligt det med!


Jo, sedan var det ju det här med att vakna till en ny dag. Idag hade jag för en gångs skull sovmorgon och vaknar av att dottern ropar på mig och vill att jag skall komma till henne. Såklart blev jag lite irriterad på henne och undrade vad som möjligtvis kunde vara så viktigt? Sedan inser jag att det är knäpptyst i huset för att alla sover och att hennes rop nog ingick i en dröm jag hade.
Jo,jo höra i syne lägger jag nu på min meritlista!

1 kommentar:

  1. Respekt för naturens krafter ska man absolut ha, och eftersom jag bor i Norrland berördes vi inte alls av denna storm, vilket jag såklart är glad över.

    SvaraRadera