onsdag 9 oktober 2013

Bugsy Wool Coat - Påverkas ni av bloggar?

Bugsy Wool Coat  By Marlene Birger från IsaCouture

Min syster och jag hänger gärna på många olika bloggar och vi pratar ofta om vad vi har sett för klädesplagg och olika inredningsdetaljer och jag är den första att erkänna att jag påverkas väldig mycket av det jag ser...
Jag shoppar gärna det jag har sett hos någon bloggerska ( det är oftast en hon ) och även om jag vet att det sponsras, så bryr jag mig ändå inte så mycket om det faktumet.
I de olika bloggarna ser jag hur en sak fungerar i vardagen, jag ser hur läcker den blir som inredningsdetalj och det är klart att jag hellre väljer en sådan produkt än om jag ser något i ett magasin.
Jag och syster såg denna kappan hos House of Philia och med hjälp av rabattkod från Attvaranågonsfru så är hon nu ägare till denna kappa. Att det blev just den beror bara på att vi sett i den olika bloggar och att det kom en rabattkod.
Jo, så visst är bloggar en viktig maktfaktor för inköp... Kappan är en investering, men syster är en sådan kvinna som köper klassiska kläder och använder dem i sisådär 15 år och då blev priset inte så dyrt.
Hennes studentklänning kostade för den tiden en astronomisk summa, men hon använder den fortfarande och ja, det är betydlig mer än 15 år sedan hon tog studenten kan jag säga....
7 kommentarer:

 1. En fördel med att bli äldre är att man kan bygga upp sin egen vintagegarderob :)... Men det är klart då får man satsa på klassiska kläder av god kvalitet så jag håller på din syster :) ...och ja jag påverkas av bloggare - tycker det är helt irrelevant om de blir sponsrade eller ej - jämfört med magasin är det ändå ingenting...

  SvaraRadera
 2. Jag älskar också att se och inspereras av andra bloggerskor, mode skönhet och inredning.
  Kram helena

  SvaraRadera
 3. Att tro att man inte påverkas är nog att lura sig själv. Vi påverkas av de flesta intryck tror jag, även om det inte nödvändigtvis är så att vi rusar iväg och köper en specifik pryl bara för att det bloggats om den.

  Själv tar jag till mig nya trender både vad gäller mode och inredning via just bloggar. Tar egentligen inte del av några andra medier när det gäller just dessa två ämnen.

  Jag sliter också på mina kläder tills de tar slut. I går hade jag på mig ett 14 år gammalt sammetslinne som är precis lika snyggt i dag som när jag köpte det. Då tyckte jag att det var fruktansvärt dyrt, men jag kan ju nu konstatera att milkostnaden blev tämligen låg.

  SvaraRadera
 4. Visst påverkas jag av bloggar... bästa reklamen! Får även mycket inspiration!

  Den kappan vill jag ha i rosa! Så fin❤

  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Håller absolut med dig, tycker om tips och den inspirationen man får från alla fina bloggerskor!:)

  Kram till dig
  Adela

  SvaraRadera
 6. Dom har väldigt mycket makt, och det vet dom om. Jag undviker att köpa saker som bloggare tipsar om då jag vet att de många gånger endast gör det för pengarnas skull, inte för att de genuint vill tipsa sina läsare om det. Gäller o vara kritisk!

  SvaraRadera
 7. Åh, den som ändå fortfarande kunde få plats i sin studentklänning ;-)
  (det är väl ca 15kg sedan)

  SvaraRadera