måndag 14 oktober 2013

Dessa måndagar...

Med risk för att verka störd, så erkänner jag ändå... Jag gillar måndagar! Jag gillar starten på en ny vecka och som ligger sådär framför en och bara väntar på att få fyllas med innehåll. 
Vi haft en makalöst bra helg, fylld med sådär lagom många aktiviteter och den fina känslan tar jag med mig in i nya veckan.
I lägenheten ovan bodde det i somras ett litet blåmespar, men de har flyttat ut för säsongen och jag gillar verkligen att spana på alla fåglar som vi trots allt har i vår trädgård...Det är lite märkligt, för här i vår villa trädgård i stadens utkant, har vi haft fler besök av spännande fåglar än vi någonsin hade under min uppväxt på landet.
I helgen har vår tjocka duva hittat hem till oss igen och gick så förnöjsamt och pickade i gräsmattan.

Jo,jo ännu är denna tidiga måndagen mörk och har inte avslöjat vilket väder som döljer sig denna dag, men oavsett så ligger veckan framför!

2 kommentarer:

  1. Själv älskar jag söndagar. En kravlös, stilla dag. Ska försöka se på måndagar så som du gör, för visst är det något friskt och fräscht med en ny vecka.

    SvaraRadera
  2. Jag är faktiskt likadan.. Jag gillar måndagar på något stört vis :P Men däremot tisdagar, fy så jobbiga och trista dagar haha.

    SvaraRadera