söndag 8 januari 2012

Lite nytt..


Jag beslutade mig för att byta tillbaka till den här gardinen nu i helgen.
Bilden är från i våras och någon gång i somras satte jag upp andra gardiner, men nu är denna gardin tilllbaka igen.
Jag hade lite tyg kvar efter att ha sytt denna gardin och eftersom den kudde som jag har till min älskade vita karmstol, var i ett bedrövligt skick, så har jag nu sytt en ny dyna. Dynan blev i ett slags örngottsmodell, men eftersom jag inte hade planerat det från början blev det en söm mitt på... Irriterande! Speciellt för att jag klippte isär tyget och därmed fick sy ihop det igen. Pust!
Sedan lade jag även på en ny matta i vårt komineradesy- och sovrum. Trasmattan har min svärfar vävt och jag gillar de gröna färgerna. Den är vävd av helt nya retrotyger och det gör den ännu mer speciell.
Svärfar förser oss med vackra trasmattor hela tiden och mina absoluta favoriter just nu, är de som skymtar  fram under karmstolen på bilden. Även dessa trasor som mattan är vävd av härstammar från det lager med retrotyger som jag fick köpa.

Jag har även låtit min älskade Brun-nalle få en ny mer framträdande plats på min arbetsbänk.
För att summera det hela har jag haft en bra helg,  med lite fixande här hemma och mycket sömnad...
Vad har ni gjort?
Älsklingssaker!

3 kommentarer:

  1. Ser hemtrevligt ut! Har också städat ut julen idag. Nu vill jag ha vår!
    För övrigt har jag ritat av ett Onion-mönster idag och börjat klippa i det kommande klänning/tunika tyget.

    SvaraRadera
  2. Här har det inte blivit sömnad alls :-( hade planerat att ta en HEL sömnadsdag men icke. Igår blev det lekland med barnen och idag har jag bara plockat och planerat kommande vecka mat aktivitereter mm. Och julen...ja den är kvar nästan 100% hos oss. jag älskar den så den får vara kvar till nästa helg. På fredag em ska barnen dansa ut julen och sedan kan jag ta bort allt...Trevlig vecka! /Tyglina

    SvaraRadera