lördag 17 augusti 2013

Frukost innan Formex

(Mellansyster på yngsta systers innergård i Stockholm)Jodå, så begav sig mellansyster och jag iväg mot Formex. Första stoppet var dock  frukost hos yngsta syster.

Vi tog bussen dit och Stockholm visade sig från sin allra bästa sida. Solen sken och det var lagom varmt. Medan bussen klättrade sig upp mot Söders höjder, så slogs jag av hur otroligt vackert Stockholm är. Det var lite som att plötsligt öppna ögonen och se på ett ting för vad det är. Sommarstaden var helt fantastisk med sina pampiga byggnader runt det glittrande vattnet.

Så fick jag äntligen hålla i och krama minsta kusinen så mycket jag ville och förundras över hur en liten kan växa så fort och känna hur hjärtat smälter när det fyras av 4-tänders leenden till en moster hon inte träffat på alldeles för lång tid.
Yngsta syster bjöd, förutom frukost, även på Blocket-anekdoter så vi skrattade så att vi tjöt. Minsann kan man stöta på de mest underliga och besynnerliga händelser när man skall sälja eller köpa något.


Sedan var det dags att bege sig mot mässan och vi skulle fixa till det sista sminket och plötslig stod vi där, jag och mina systrar, med huvudena tätt ihop och jämförde våra produkter och klämde och kände på tuber, puder, små burkar och gud vet vad... Det var som att bli transformerad många år tillbaka i tiden när vi alltid sminkade oss tillsammans, innan vi dansade ut i natten

Jo, dessa  älskade systrar som är de, som har nycklarna till  historien...

2 kommentarer:

 1. Vad mysigt att gå på Formex med sina systrar.. Ska dit i morgon!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Det som finns mellan systrar är något alldeles speciellt och vi är lyckliga som har systrar! Så fin din syster är i klänningen!
  Hoppas Formex-dagen var fin!
  Kram Eva

  SvaraRadera