torsdag 11 oktober 2012

Project Runway SverigeJag har inte hunnit titta på ett enda avsnitt av Project Runway Sverige ännu och tänkte bänka mig vid TV3 Play här någon kväll, men jag är så nyfiken... 
Vad tycker ni som har sett?

6 kommentarer:

 1. Jag har inte heller sett men på twitter har det varit mest negativt... MEN som sagt, det behöver ju inte betyda att det är sant.

  SvaraRadera
 2. Jag har inte heller sett något avsnitt än!

  SvaraRadera
 3. Sådär måste jag tyvärr säga för jag såg verkligen fram mot att det skulle börja. Men det känns så otroligt "efterapat" från det amerikanska originalet, de använder ju tom exakt samma ord när de pratar vilket gör att det låter så enormt uppstyltat och tråkigt. Men det finns flera designers som är riktigt duktiga så jag tänkte bortse från det tråkiga och fortsätta titta i alla fall:)

  SvaraRadera
 4. Mnjae, det känns sådär. Designerna är duktiga men jag håller med ovan att det är stelt och trist. Men man kan ju inspireras av kreationerna.

  SvaraRadera
 5. Det är lite både och, å ena sidan tycker jag det är bra, själva programidén är ju grym och jag älskar att se deras designer och inspireras av dem. Sen har jag ju sett den amerikanska orginalversionen och som vanligt när man gör en svensk version på något så blir det väldigt..fejkat på något sätt. Det blir så tillgjort. Men jag gillar det, tyvärr har min favoritdesigner redan lämnat programmet så det var ju dåligt men jag fortsätter kolla ändå :)

  SvaraRadera