fredag 12 oktober 2012

En resa mot Göteborg


(Innerkuddar)


Igår kväll när jag kom hem från jobbet så undrade maken om jag ville följa med honom till Göteborg  idag. Han skulle dit på jobb och tyckte att det var trevlig om jag följde med och vi kunde passa på att besöka Stoff och Stil när vi ändå var där...
Jag är inte den som tackar nej till en resa med sådant innehåll och tidigt i morse begav vi oss mot Göteborg.
Det var kallt, gryning, höst, rimfrost och med andra ord helt magiskt vackert. Vi åkte förbi sjöar där morgondimman dansade över spegelblank yta, vita åkrar och frost nupna vinterståndare. Över allt detta en himmel som i brand av den uppåtgående solen.
Vi åkte lite fel på vår väg och plötsligt öppnade sig landskapet och vi var ute i skärgården.Jag kände mig som ett barn på upptäcktsfärd och jag kommer för alltid bevara denna morgon som bland det vackraste natursceneri jag någonsin skådat. 
Ja, det är sådan här resor man kan leva länge på...

Stoff och Stil då?!
Lika roligt som vanligt att gå och nypa, klämma och fundera bland alla vackra tyger. Mina inköp ser ni på bilderna ovan och maken undrade om jag inte skulle köpa lite mer när vi ändå var här, men även en tygmissbrukare kan ibland säga; Nej, nu är jag nöjd!

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig resa, spännande med oväntade resor o speciellt till S o S.
    Anne-Lie

    SvaraRadera
  2. Värre saker kan man missbruka än tyg. Gillar det du syr o inspiration du delar med dig av. Tänk om minutrarna ville vara lite längre ibland.

    SvaraRadera