fredag 19 oktober 2012

Julkänslan smyger på
Alla bilder utom den översta lånade från http://kaunistakirjontaa.blogspot.se)


Idag när jag smög upp vid min vanliga tid var det så mörkt... 
Jag tände mina underbara chai doftljus och kröp upp i soffan med en filt. Det var alldeles tyst i huset för barnen sov fortfarande och maken hade hunnit åka till jobbet. Då infann sig faktiskt en liten julkänsla. Det är länge kvar kan man tycka, men plötsligt är vi där och vad passar då bättre än att bjuda på lite inspirationsbilder på julprojekt som Wilhemmiina har sytt.
Kika gärna in till hennes blogg här

7 kommentarer:

 1. De ljusen är ju helt underbara :)

  Anna

  SvaraRadera
 2. Javisst känns julen ganska nära nu på de mörka morgnarna, men lite mer höst ska vi ha här hemma först:)

  Skön fredagskväll//Åsa

  SvaraRadera
 3. Oj, vad mycket julfina saker!
  Mysigt med doftljus!

  kram viktoria

  SvaraRadera
 4. Nja... jag tog sovmorgon (för att barnen inte vaknade :) ) Så när vi vaknade så var det ljust men regningt... Så höstkänslan är stor här... Men den kan vara trevlig ibland oxå... dock var det lite segt med all regn igår då jag o en väninna åkte till Stockholm till Syfestivalen... det regnade hela vägen hem.. det slutade renga en mil innan vi kom hem... Men många härliga fynd blev det :)/ Tyglina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså Syfestivalen... Varför kommer jag aldrig dit? Blir så avis på dina fina fynd och kanske att vi får se några fynd i din blogg?

   Radera
 5. Men gud vad skönt att jag inte är den enda som har lite julkänsla redan. Häromdagen snöade det på eftermiddagen och kvällen, och jag satt inne vid fönstret och broderade en julbonad, försök att inte känna lite julstämning då, haha. Sen har ju mina grannar börjat sätta upp granris och sånt runt dörrarna också, så jag skyller lite på dem. Jul är så mysigt att det inte gör mig något att börja lite tidigare :)

  SvaraRadera