måndag 24 september 2012

Rönnbär och lite tid!
Det passade bra med dessa höstliga rönnbär på rostfärgat thaisiden nu såhär i september och jag har en ide till användning som skaver lite i huvudet.
Men...
Det finns ju något som heter tid och detta kommer att bli en intensiv vecka både på jobbet och hemma, så jag hinner nog inte göra klart det jag hade tänkt mig.

Attans!
Det kliar i huvudet och fingrarna att få göra klart!

5 kommentarer:

 1. Visst är det irriterande när idéerna poppar upp i huvudet o man inser att det enda som felar är tiden...:(. Men det ser i alla fall ut att bli ett spännande projekt, vilket härligt broderi!!

  SvaraRadera
 2. Åhh, nu är det något nytt och spännande på G-igen..Snyggt broderi...Annars trodde jag att du hade köpt mer tid eftersom du hinner med så mycket...? Kram Immi

  SvaraRadera
 3. Tungt med tiden...att den aldrig räcker till, speciellt när ideérna blomstrar:)

  Ser snyggt ut!

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 4. Det känns igen med tid och när det kliar i fingrarna att sätta igång sin " ide " . Vackert broderi med rönnbär och härliga färger. Mvh Carina

  SvaraRadera
 5. Jag håller med dej och de andra...tänk om man hade lite mer tid framör allt när alla ideér kommer. Jag tycker också att rönnbärsbroderiet är jättefint, jag har gjort den på en panelgardin och det blev jättebra så ditt projekt blir säkert också superbra när väl tiden innfinner sig...lycka till!!

  SvaraRadera