tisdag 4 september 2012

and other things in life...



Jorå, här kommer ett sådant inlägg som handlar om andra saker i livet än just sömnaden...
Jag är som många andra av er Buzzador och har fått prova på olika saker helt kostnadsfritt. Jag har provat kryddor, duschcreme, Oreos kex och lite andra produkter och det har varit väldigt roligt.
Detta blir ju tyvärr ett litet skämmigt inlägg som handlar om snarkning. Nu är det då  inte min make som drar timmerstockar på nätterna, utan jag och när erbjudandet att prova Asonor dök upp på mailen så anmälde jag mig och kom med i kampanjen. Jag har nu provat Asonor under ca en månad och både maken och jag tycker att det har blivit en förändring till det positiva. Jag snarkar fortfarande , men inte lika mycket och inte lika ljudligt.
Jag kan verkligen då rekommendera denna produkt och jag kommer att fortsätta att använda den även efter kampanjtiden slut.

Skulle det nu vara så att någon här ute har lust att prova till sig själv elller till sambo/maka så har jag någon flaska kvar att dela ut. 
Skicka då ett litet mail till symirre(at)hotmail.com med namn och adress, så får någon hugad prova på denna fantastiska produkt.



Men, lite sömand slinker in här nu på slutet...
Nu skall jag titta på några avsnitt av Project Runway och jag önskar varje gång att jag kunde lite mönsterkonstruktion.
Mina egna sådan kunskaper i MYCKET begränsade och mössan jag försökte mig på i vintras genererade i ett öknamn till mig;
Fru Kantarell
Då förstår ni hur den såg ut...Fast det bjuder jag på!


Ser verkligen fram mot den svenska versionen som kommer nu i höst med bla Sofi Fahrman..
I just can´t wait!

3 kommentarer:

  1. Jag gör lite egna mönster, mest ett bas mönster som jag utgår ifrån , finns en bra bok som heter mönsterkonstruktion av Inger Öberg, den kan jag rekommendera ! Spännade med svensk project runnaway, då lär man sitta klistrad! Mvh Carina

    SvaraRadera
  2. Det lät ju super att produkten fungerade:) det är ju inte alltid det är så!
    Här hos oss har vi inga snarkningsproblem...än så länge...men det kanske kommer:)

    Kram Åsa

    SvaraRadera
  3. Skönt att det lindrade besvären lite för dig <3 Tycker inte du ska behöva skämmas för't.

    SvaraRadera