måndag 14 juli 2014

Vinn en hemlig goodiebag med skönhetsprodukter värda 400:-Jo, vi kör en liten sommartävling till...
Den här gången kan du vinna en hemlig goodiebag med skönhetsprodukter till ett värde av 400:-
Det är produkter som passar alla och vinnaren tror jag inte kommer att bli besviken!

För att vara med att tävla behöver du bara ge mig ditt bästa boktips på sommarläsning som en kommentar eller maila till symirre(at)hotmail.com

Du får extra plus i tävlingen om du delar den på Facebook,Blogg eller Instagram!

Bring it on!

PS! Kommentarerna hålls dolda tills tävlingen avslutas den 27 juli!


49 kommentarer:

 1. Hej
  Mitt boktips i sommar är Maj-Gull Axelssons - Rosario är död. En gripande bok som belyser ett stort problem i världen.

  Tipsar på min FB, Tina Carlström.
  Christinecarlstrom@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Jag skulle rekommendera Henrik Fexeus böcker som är underhållande och intressanta
  Varför inte läsa sånt som förenar nytta med nöje på semestern.Att lära sig hur man själv och andra fungerar och påverkar andra, är något jag aldrig tröttnar på.:-)
  Har delat din tävling på FB (Elisabeth Nilsson )

  SvaraRadera
 3. Vill ju så klart gärna vinna lite skönhet:O)) Om du ska läsa EN bok i sommar så är mitt tips, Den frusna trädgården av Kristin Hannah..Jag har redan delat den på min blogg så ett extra plus kanske :O))
  http://syimmi.blogspot.se/2014/07/balg.html Kram Immi

  SvaraRadera
 4. Spännande! Är med ;)

  Tipsar om "Mossvikenfruar - chansen" och "Små citroner gula". Två feelgood-böcker som enligt mig är toppen som sommarläsning :)

  Kram Matilda (matilda-pettersson@hotmail.com)

  SvaraRadera
 5. Hej! Oh, hoppas du sammanställer listan sen :) Jag behöver själv fler boktips! Den bästa boken jag har läst på länge är Jojo Moyes "livet efter dig". Den kan jag VARMT rekommendera!

  SvaraRadera
 6. Jag rekomenderar stark Jag heter inte Miriam av Majgull Axelsson. Konsten att vara snäll av Stefan Einhorn
  Delar på facebook
  Marie i Skåne

  SvaraRadera
 7. Den bästa sommarläsningen är ju självklart 50 nyanser av honom ;) vildvatten@hotmail.com

  SvaraRadera
 8. GW Perssons Pinochios näsa. Trodde den skulle vara tung, tråkig och trist...
  Men var tvärtom så himla spännande och huvudpersonen hade verkligen något visst...

  SvaraRadera
 9. Hejsan!

  Mitt bästa boktips är Labyrinten av Kate Mosse. Perfekt sommar spänning :)

  Önskar dig en toppensommar! Hälsningar Frida (fridaelmgren@yahoo.se)

  SvaraRadera
 10. Jag tycker att Hjalmar Söderbergs Den Allvarsamma Leken kan läsas om och om igen. särskilt på sommaren då man har gott om tid. En magisk bok om kärlekens glädje och pina, lika spänande i dag, som för över hundra år sedan då den skrevs !

  SvaraRadera
 11. Mitt bästa sommartips är att hitta en bra bokserie på en 3-5 böcker så man vet att man har läsning för en längre tid (nu när man faktiskt har tid att läsa mycket!). Mitt stalltips är helt klart serien "Starcrossed" som nog egentligen räknas som ungdomsböcker men som helt klart är värda att läsa. Lite grekisk mytologi blandat med familjefejder och mystik och så klart massa förbjuden kärlek! Perfekta sommarläsningen! Mvh Anna-Märta (stalnave@gmail.com)

  SvaraRadera
 12. Anna Lundqvist16 juli 2014 10:43

  ÅH jag älskar att läsa och har svårt att bestämma mig för ett boktips men Mari Jungstedts nya bok Den man älskar får det bli. Den är grymt bra och så spännande. Går absolut inte att slita sig från den.
  Tipsar här: https://www.facebook.com/annab.lundqvist/posts/1643576755867707
  hillevianna@hotmail.com

  SvaraRadera
 13. Eftersom det finns många böcker och samtidigt är en lättläst serie, så skulle jag rekomendera isfolket av Margit Sandemo, räcker hela sommaren och gillar man den serien så finns det fler serier i samma anda. carola23@live.se

  SvaraRadera
 14. The wedding night - Sophie Kinsella alternativt bröllopsnatten som den heter på svenska! :)
  mail: martina.a@bredband.net

  SvaraRadera
 15. Mitt bästa boktips är Johan Theorins böcker som utspelar sig på Öland. Sträckläste dem förra sommaren och funderar på att göra en favorit i repris även i år. Otroligt fängslande och spännande böcker!

  alexandra(a)fashionink.se

  SvaraRadera
 16. Mitt bästa boktips i sommar skulle jag säga är Förr eller senare exploderar jag (The Fault In Our Stars) skriven av John Green, passar till flera åldersgrupper och har en bra handlig som är väldigt gripande! Efter man läst den bör man också se filmen som är riktigt bra den med!
  /Jennie J

  SvaraRadera
 17. Jag är med & mitt bästa boktips är Vanmakt skriven av Thomas Eriksson

  SvaraRadera
 18. Jag kan rekommendera VIP-rummet av Jens Lapidus. Offer utan ansikte av Stefan Ahnhem är också bra, men inget för den känsliga.
  Ha det bra! // Caroline
  vitabergenserik@hotmail.com

  SvaraRadera
 19. Mitt bästa boktips är boken En nästan vanlig man, skriven av Buthler och Öhrlund. I denna bok får du följa Christopher Silfverbielke och hans lättmanipulerade vänner, som bara anar en liten glimt av hur sjuk Chrstipher egentligen är, utan en aning om vad han egentligen är kapabel till. De bor alla i Stockholm och börjar sin "poänglek", där olika onda eller galna handlningar ger poäng. Reglerna är lätta, den som har samlat på sig flest poäng under deras roadtrips gång, och på besöken på nattklubbarna i Stureplan drar hem storvinsten, deras förmögenhet som de har tillsammans i aktier. I denna bok sitter man som på nålar, den innehåller inte bara vänskap (nåja, är den ens äkta?), svek, manipulation, action, otroliga scenarion och ett fint berättarspråk som håller en fastlimmad vid boken från början till slut. BÄST av allt, kan du inte få nog av Silfverbielke, hans motbjudande, men fänslande jag, så finns det fler böcker i serien om Christopher. Och de är alla lika bra! (Bok 2: Grannen, bok 3: Återvändaren, bok 4: Uppgörelsen.. Och det viskas om att det till hösten ska släppas en 5e bok i serien!) .......... (OBS! Om du tar kontakt via blogg vid ev. vinst, så används inte min blogg någotmera, jag är mera av en läsare än en bloggare, så du når mig på beciell@hotmail.com )

  SvaraRadera
 20. Gillar delar på FB,Eva Flood
  Mitt boktips blir Tjockare än vatten av Carin Gerhardsen
  evaflood@telia.com

  SvaraRadera
 21. Gillar delar på FB,Eva Flood
  Mitt boktips blir Tjockare än vatten av Carin Gerhardsen
  evaflood@telia.com

  SvaraRadera
 22. Är gärna med!
  jag älskar Outlander-serien av Diana Gabaldon.
  Har man väl börjat läsa är man fast.
  Rekommenderas varmt ♥

  SvaraRadera
 23. Min bästa bok jag läst i sommar är "Livet efter dig" av Jojo Moyes. En mycket rolig men samtidigt rörande bok om vänskap och livet. Rekomenderar den starkt!

  SvaraRadera
 24. "En fest för livet" av Hemingway. Får mig att romantisera om konstnärssjälarnas tid i 1920-talets Paris. Har läst den flera gånger sedan första gången i tonåren.

  SvaraRadera
 25. Fantastisk sommarläsning ; Lars Bill Lundholms böcker ! Östermalms-, Södermalms-,Kungsholms- och Gamla Stansmorden . Jag gillar våra svenska författare :)

  SvaraRadera
 26. Denna boken är nått så oerhört stark och berör en in på djupet. Den baseras på verkliga händelser om hur ligor köper barn i Kambodja och transporterat dom till Thailand för att organisera tiggeri,tvångsprostitution och trafficking .Detta är andra fristående delen av tre.Tips från mig till dig

  SvaraRadera
 27. Jag vill verkligen rekommendera duon Roslund- Hellströms kriminalromaner. Läs t ex deras tre senaste tillsammans, Flickan under gatan, Tre sekunder och Två soldater. Förutom att handlingen är fantastiskt stark och spännande är personteckningen väldigt fyllig och intressant. Och en av de saker som imponerar på mig allra mest är språket. Det är inte ofta man träffar på författare med ett så fantasieggande och suggestivt uttryckssätt. Verkligt god sommarläsning!
  Delat tävlingen på FB (https://www.facebook.com/ironnlid?fref=nf)
  i.ronnlid@gmail.com

  SvaraRadera
 28. Bästa boktipset i sommar? För mig är det Jens Lapidus alla böcker som jag läser i hängmattan medan Ellen, 5 månader ligger och sover så gott bredvid! Olika världar kan man säga! Delar på fb, i mitt namn Veronica Andersson

  SvaraRadera
 29. hej min boktips är skuggorna, hemligt brev till hela värden och hjärtlös

  SvaraRadera
 30. Jag tipsar om boken "Min dotter Amy" - skriven av Mitch Winehouse. Det är en bok skriven av Mitch som är pappa till Amy Winehouse, man får följa hela Amys uppväxt och hur och var det gick snett i hennes liv. En riktigt bra och stark bok som jag verkligen rekommenderar! Jag har fått en helt annan syn på Amy och hennes starka musik.

  Har delat offentligt: https://www.facebook.com/sara.kramer.334/posts/10152530997366628

  Kram, Sara
  sara_kramer@live.com

  SvaraRadera
 31. Jag rekommenderar boken Skumtimmen skriven av förfttaren Johan Theorin. Man måste slita sig ifrån boken då den är beroendeframkallande :)

  Delar tävlingen på min FBlogg (Sofie Altuntas)
  https://www.facebook.com/sofie.lindholm.61/posts/666468300096729

  MVH Sofie
  sofie.altuntas@gmail.com

  SvaraRadera
 32. Kul tävling!

  En hemlig och spännande goodiebag hade
  varit härlig lyx i vardagen. :)

  Mitt bästa boktips är senaste av Mari Ljungstedt - Den man älskar.
  En riktigt bra och spännande bok från början till slut som man inte vill lägga ifrån sig. :)
  Jag sträckläste den och det brukar jag göra med Mari Ljungstedts böcker.
  Så gillar du deckare, läs den! :)

  Handlingen:
  En blek aprilsol kryper långsamt över det gamla stenbrottet i Bunge på norra Gotland där mäklaren Sanna Widding hittats död. Några kilometer därifrån ligger en anrik kalkstensgård som hon fått i uppdrag att sälja men försäljningen väcker starka känslor i ägarfamiljen och snart stiger djupa och mörka hemligheter upp till ytan. Kriminalkommissarie Anders Knutas är tillbaks efter sin sjukskrivning och kastas genast in i en omskakande mordutredning. Tillsammans med kollegan Karin Jacobsson inser han snart att Sanna Widding inte kommer att bli det enda offret.

  Har tipsat om tävlingen på bloggen: http://frozenvanilla.blogg.se/2014/july/tavlar-om-en-goodiebag-med-skonhetsprodukter.html

  frozenvanilla@live.se

  SvaraRadera
 33. Jag är gärna med och tävlar. Har delat på facebook, liselotte andersson. Jag rekommenderar Fifty Shades of Grey böckerna av E L James. Mvh Liselotte
  liselotte.202andersson@telia.com

  SvaraRadera
 34. Sommartid är deckartid och jag kan varmt rekommendera alla böcker av Elizabeth George, Ann Cleeves och Elly Griffiths. Om man som jag, tycker om engelska deckare av hög klass, så är dessa författare de absolut bästa i sin genre och jag kan garantera många spännande och mysiga lässtunder i sommar! (Har delat tävlingen på min facebooksida.)

  Hälsar Maria C.

  SvaraRadera
 35. Sonjas Sista vilja samt Sonjas Hemlighet av Åsa Hellberg! Två riktigt roliga och spännande böcker!
  lina.berndtsson@hotmail.com

  SvaraRadera
 36. Kärleken till Frank - skriven av Nancy Horan. En fascinerande bok om Mamah Cheney och Frank Lloyd Wright och deras komplicerade kärlekshistoria som utspelade sig under första hälften av 1900-talet. Det handlar om verkliga personer och stommen i boken bygger på fakta som författaren sedan spunnit vidare på. Mycket bra - jag sträckläste den.

  ia5malka@hotmail.com

  SvaraRadera
 37. Åh va spännande!
  Mitt bästa boktips är Harry Potter, gå aldrig fel :)

  SvaraRadera
 38. Har glömt bort om jag skickade in mitt tips. I vilket fall som helst så kommer det här.

  Varför inte passa på att läsa den där tegelstenen som annars alltid bli liggande, som Borta med vinden, Krig och fred eller någon annan klassiker.

  Kram
  Lena
  fly2me@spray.se

  SvaraRadera
 39. Det måste definitivt bli Peter Robinsons kriminalromaner med kommissarien Alan Banks i "huvudrollen" och assistent Anne Cabbot som "sidekick". Fantastiska person- och miljöskildringar från Yorkshiredistriktet och riktigt bra intriger. När man väl börjat läsa kan man inte sluta och när en bok är utläst kan man knappt vänta på att följa med på nästa fall i nästa bok. Har delat tävlingen på facebook!
  Med vänlig hälsning Pontus

  SvaraRadera
 40. Bästa läsningen just nu (jag är sen jag vet) är ändå 50 nyanser av honom/mörker/frihet. Jag är fast, sträckläser och rekomenderar varmt! =D

  (lindamariastenmark@hotmail.com)

  SvaraRadera
 41. "En halv gul sol" skriven av Chimamanda Ngozi Adichie. Den beskriver familjerelationer på ett vackert men också smärtsamt och rått sätt. Känslan av att vara stolt över sitt land men samtidigt avsky vad det förvandlas till. Läs, läs ,läs.

  Hälsningar Alice
  Aliice_92@hotmail.com

  SvaraRadera
 42. Hej!
  Spännande tävling!
  Jag är gärna med!
  Mitt bästa tips är: En man som heter Ove av Fredrik Backman. Underbar bok med fantastisk humor och hög igenkänningsfaktor! Perfekt för hängmattan i sommar!
  Jag har även delat och tipsat om tävlingen på FB:
  https://www.facebook.com/annika.nilsson.357/posts/490569664379865

  Annika Nilsson
  aneritrea@hotmail.com

  SvaraRadera
 43. Mitt lästips är Hungerspelen av Suzanne Collins. Bara att slänga sig i hängmattan och njuta av bra läsning.

  MVH Sanna

  SvaraRadera
 44. Rekommenderar helt klart boken "The Shock of the Fall" av Nathan Filer som vann förra årets Costa book of the year pris. Har recenserat boken på min blogg här: http://potatisriket.wordpress.com/2014/07/13/im-a-mental-patient-not-an-idiot/

  Om du inte orkar klicka dig in på min blogg för att läsa recensionen följer nedan ett kort utdrag av inlägget:
  "Boken handlar om pojken Matt som har schizofreni och genom handlingens gång får vi följa honom genom sin vardag med denna psykos. Vi som läsare får en insyn i hans strider med sig själv och psykosen som han har. Det är inte bara Matts vardag vi får följa, utan även hur hans psykos påverkar människor i hans omgivning."

  Väldigt intressant bok och en toppen sommarbok! Rekommenderar den starkt!!

  SvaraRadera
 45. Fifty shades of grey är en grym bok!

  SvaraRadera
 46. Mitt boktips är en bok som omöjligt lämnar dig oberörd. Underbara, fantastiska Kristian Gidlund och hans "I kroppen min : resan mot livets slut och alltings början". Så sorgset, naket och berörande, men också skarp och talande.

  Orden är överflödiga, bara en uppmaning - LÄS DEN!

  Jag har delat på FB som Kristina Karlsson.

  SvaraRadera
 47. Det gröna skafferiet av Karoline Jönsson, många fina lite nyttigare recept och lite fakta. Perfekt sommarläsning.
  anle@hotmail.se

  SvaraRadera
 48. Mitt boktips är "Den gemensamma nämnaren" av David Baldacci. En spännande roman, fylld av action där det händer oväntade saker hela tiden. Läste den i början av sommaren, och är nu inne på min tredje Baldacci roman, så nu är det tur att man har semester!

  SvaraRadera
 49. Camilla: Super härligt ju, precis vad jag behöver! Jag vill tipsa om Jens Lapidus VIP-RUMMET, passa på att läsa den! Jag vill så gärna vinna att jag även bjuder på rim:

  Ett hemligt paket,
  vad som där dölj är det ingen som vet,
  men det gör mig nog fin och glad,
  kanske redo för ett bad..

  Buusig_milla@hotmail.com

  SvaraRadera