tisdag 22 juli 2014

När man lockar fram det sämsta hos människor....Vi röjer här hemma.. Jo, vi röjer rätt ofta eftersom vi inte har ett så stort hus och det är olika storlek förvisso på det vi städar ut. Nu är det en stooor utstädning vi har gjort! Det blev ett mycket stort lass att köra iväg till sortergården, efter det som skulle säljas var borttaget. Vi stuvade hela bilen full och den bilen är inte liten och begav oss därmed iväg till krigskådeplatsen... Jo, jag använder lite vanvördigt det ordet för sortergården tycks locka fram många dåliga sidor hos folk.

Det är begränsad hastighet på området till 10 km/h, men folk körde fort, fort! Det knöt sig magen på mig flera gånger eftersom det också var många små barn i området som sprang mellan bilarna. 
Man parkerade in bilar för att komma så nära som möjligt till de olika containerna, man skällde på varandra och slängde skräpet lite hur som helst.. 
Jag har en make som är mycket effektiv på att få saker och ting gjorda så vi behövde inte vara där så länge och på det hela så var jag rätt glad att komma därifrån!
Nu skall det hållas iordning och återvinnas för att slippa åka dit på länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar