söndag 13 juli 2014

Älskade London!
Familjen haver gästat älskade London i några dagar och vi har haft en skön resa... Det är ju numera inte självklart att få med sig alla barnen på resor, men det var verkligen underbart att ha hela familjen samlad och kunna resa iväg.Vädret var väl inte på topp men det var perfekt shoppingväder.

Vi har bland annat besökt Richmond, som är en grön pärla i utkanterna av London och det var lite som att vandra omkring i Midsummer Murders omgvningar. Kan verkligen rekommendera att ta grön linje på tunnelbanan (District Line) och åka ut till Richmond. Vackra omgivningar och dessutom trevlig shopping!

Sedan har vi promenerat och promenerat så att det står härliga till. Trött är bara förnamnet jag kände på kvällarna och trots fotriktiga skor så har det blivit en hel del omplåstrande med Compeed på blåsor.
Fast visst är det en del med tjusningen att se så mycket som möjligt och att vara ute tillsammans.

Shoppingen är ju helt fantastisk i London och det var väskor till gränsen på övervikt som togs hem igen till Sverige för det var ju rea big time i affärerna. Speciellt mina stora barn gick all in för att ekipera sig inför hösten. Dotterns reskassa var slut efter första dagen...

Vi bodde på en tvärgata till Oxford Street och hotellet var mycket bra med en frukostbuffé som fick det att vattnas i munnen.
Att komma hem igen är också underbart och jag längtar tills nästa gång vi skall besöka favoritstaden nummer ett!

2 kommentarer:

  1. Ja London är verkligen staden man promenerar i, jag var så trött så jag nästan såg stjärnor men ska man shoppa loss så finns det butiker så det räcker och blir över. Blev det några tygaffärer då? Finns en hel gata på goldhawk road.

    SvaraRadera
  2. Det blev inga tygaffärer den här gången och jag var på den trevliga gatan med tygaffärer förra året och köpte på mig ett lager... :)

    SvaraRadera