onsdag 7 maj 2014

Infallet att peta med en synål i ett vägguttag....Jag tycker ju att det är så roligt med mina Glossyboxes som dyker upp i lådan med jämna mellanrum och jag tycker att de är klart prisvärda. Det är juså roligt att testa på nya produkter!
Men!
Ibland blir det bara så fel i boxarna, så att jag nästan måste skratta! Jag är ingen vän av nagellack och häromsistens låg denna lilla tingest intryck i ett litet hörn på Glossyboxen! Det kan absolut vara det allra fulaste nagellacket jag har sett
 Ett knallorange naglelack med mega- stora pärlemorglittrande flagor i och dessutom med det illavarslande namnet Models Own! Jag är nog så långt ifrån den typen som skulle passa i ett sådant här nagellack som det bara går!!!!
Men då förstår ni händer det något i skallen på mig! 
"Den ungen får sina infall lika fort som en gris blinkar! säger Linus-Ida om Emil och så är det för mig ibland! Det är precis samma infall som fick mig att sticka in en synål i ett vägguttag, när jag som liten satt i köket och sydde en dockklänning! Plötsligt ville jag bara testa vad som hände om man gjorde det där som mamma och pappa strängeligen hade  förbjudit mig att göra. Jo, jag fick en stöt som gick upp till armbågen och det gjorde ont kan jag också berätta. Men infallet fanns där, jag bejakade det och samma infall fick mig att måla mina naglar med det orange nagellacket och dessutom visa mig offentligt.Även detta infall överlevde jag, även om det är betydligt mindre drastiskt än att peta med en nål i ett eluttag!5 kommentarer:

 1. haha men du skriver ju för kul, ser hela scenen framför mig! Även om synålshistorien naturligtvis egentligen är jätteläskig, så blir ju allt så dråpligt när du skriver!

  SvaraRadera
 2. Haha inget kul med stöt men ett gott skratt fick jag!
  Du får testa nagellacket ;-)
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Nu får du allt visa naglarna. :-D
  Maja fick inte det lacket i sin box. Det är jag övertygad om. Det hade jag kommit ihåg.

  SvaraRadera