måndag 17 februari 2014

Stödstrumpor från Strumpis.seI mitt jobb så står jag och går väldigt mycket! 
Att då ha strumpor som ger extra stöd gör att man inte känner sig så trött i benen på kvällarna och jag har nu haft möjligheten att prova ett par stödstrumpor i modellen Signe från Strumpis.se .
För det mesta har jag alltid svarta strumpor, men det var roligt med något mönstrat tyckte jag och därför föll valet på Signe.
Jag gillade strumporna och tyckte att de gav ett bra stöd under dagen. De var ganska varma, men inte svettiga, så de är nog inga strumpor man har på sig sommartid.På kvällen när jag hade använt dem var jag nog allt lite piggare än vad jag brukar vara i vanliga fall.
Dessa passar även vid flygning för att undvika svullna ben och vid nästa flygresa skall jag absolut ha sådan här strumpor. 
Modellen får klart godkänt av mig och jag kommer absolut att inhandla fler par stödstrumpor!

2 kommentarer:

  1. Toppen! Riktigt tjusiga. Tack för tipset.

    SvaraRadera
  2. Jag använder Seger Strumpor med comfort i Stöd finns både med frotté och tunna , även Craft strumpor är helt underbara sitter perfekt har gjort i flera år . Ofta lägger inte folk pengar på sockor eller Strumpor , men vilken skillnad sitter perfekt ,inga tåsömmar som skaver och man blir mycket lättare i benen.

    SvaraRadera