måndag 17 februari 2014

Ljuvligaste tvålen!(Ljuvligaste tvålen från afswedala!)

Jag älskar tvålar och kan go bananas över en ljuvligt doftande tvål!Det är något speciellt med tvålar tycker jag!  
Men!
Mellansyster och jag dividerar jämt om detta med hårda tvålar kontra flytande tvål. Vi har aldrig flytande tvål i badrummet utan använder hårda tvålar och syster har bara flytande tvål. Självklart har vi i familjen duschtvål i flytande form, men i badrummet göre sig flytande tvål icke besvär! Alltså jag vill känna något fast när jag tvättar händerna och det prutar jag inte på.
Därför blir jag lite nyfiken och eftersom både syster och jag är så fast i våra övertygelser, så får man ju fråga andra såklart!


Vad har ni? Fast eller flytande tvål?

3 kommentarer:

 1. Alltid flytande! Jag gillar inte hårda tvålar mer än som pynt i badrummet. Tycker att de, så fort de använts en gång, ser sunkiga ut, det fastnar under mina ringar och så lämnar de en glatt torr yta jag inte heller gillar. Oj vad negativt det lät...

  Själva idén med hårda tvålar, det fysiska du nämner gillar jag och att de påminner om andra tider, farmor och sommarstugetvål. :)

  SvaraRadera
 2. Fasta tvålar, tycker inte att man blir ren om fingrarna med den flytande tvålen. Tar man den fasta efteråt så ser man faktiskt skillnad... Och så vill jag också ha den hårda känslan i handen..

  SvaraRadera
 3. Både och faktiskt.
  På båda ställen finns det flytande och fast alternativ. I badrummet regerar Majas tvålar från Lush medan på gästtoa det ligger en enkel Barnängens. Att det är just Barnängens är att det är den tvål som svärfar och svägerska tål. Så jag har tagit hänsyn.
  Även i duschen har vi både och. En fast och en flytande.

  SvaraRadera