måndag 10 februari 2014

Lovprisning till något beige...Ur kaos kan komma ordning...
Min alldeles förfärliga hög av underklädestyger, resår och spetsar som ni såg i ett tidigare inlägg, innehåller ju delar som faktiskt skall bli något. I detta fallet blev det något beige och med nyanländ resår från LG Sömnad så kunde faktiskt delarna bli till en helhet!
För mig är beige allt annat än tråkigt och just dessa blev precis så som jag ville ha dem. Kanske dock att det skall till lite bling-bling i form av några glittrande stenar någonstans. Får se under dagen..

Jag kostar gärna på mig med lyxiga underkläder, men efter att ha börjat sy själv så kommer jag aldrig mer att köpa några trosor i alla fall. Skönare finns inte än de som jag tillverkat själv, med tyg från LG Sömnad. Jag har sytt varianter som håller in den där degen till mage, lyxigare varianter och rena vardagsmodeller. Mönstret jag använder är "Midjehög trosa"- 4 cm i höjd och de sitter som en smäck!

Jag syr alla underkläderna på den vanliga symaskinen,( overlocken gillar inte microfibertyger) så alltså vem som helst med en symaskin som har trikåsömmar kan tillverka dessa modeller, där både mys- och lyxfaktor är högsta möjliga.

På bilden ser ni även mina älskade halsband från Soul of Maïa. Det ena kommer från Black Balloon och det andra kommer från Nordljus!

Yes, det kommer att bli en bra dag det här, när man får börja med att lovprisa något beige...

1 kommentar:

  1. vad kostar tyg till ett par trosor ungefär?

    SvaraRadera