torsdag 12 juli 2012

Tygletande och En skamsen hemlighetJorå, så här kan det se ut när Mirre letar efter ett speciellt tyg i alla sina korgar... 
För några år sedan så började jag sy smock på ett tyg och det var menat  att bli en topp åt dottern, men det blev inte alls bra.
Nu var tyget i en underbart härlig, lite creppad viscose och jag behöll det påbörjade projektet, för att använda en annan dag. 
Nu när det är en annan dag och nu när jag verkligen vill ha det hittar jag det inte.
Det är bara att inse att jag nog har slängt det tyvärr! Jag städar sällan och när jag slänger saker och ting, så slänger jag alltid fel saker. Det är det jag försöker säga till min make, man skall inte slänga någonting, för man vet aldrig när man kommer att behöva det.Illa,illa.. 
Vart tog du vägen lilla projektet?En skämmig hemlighet:
Vågar knappt skriva ut det i dessa retro-tider, men ....I en hastigt påkommen städiver för några år sedan slängde jag TRE stora kartonger med 60- och 70-talsmönster som jag fått av min moster. Inte det mest lysande jag gjort i mitt liv. 
Nä, inte alls!

3 kommentarer:

  1. Ibland kan man bli tokig av att man slänger ut fel, vet precis har nyss flyttat och då åkte en massa fint också på tippen... det är så surt!!!

    SvaraRadera
  2. Tur du skriver med små bokstäver så ingen ser! Men det är allt lite konstigt det där med att slänga, för oftast blir det sånt som man saknar sen!

    SvaraRadera
  3. Man får inte gräma sig över sånt som inte går att göra ogjort. Ibland blir alla grejer en belastning! Du kanske inte hade fått inspiration att sy något fint bara för att Du hade för mycket gamla projekt som låg och skräpade. Idag renasde jag ut några grejer som legat för länge och blängt på mig. Jag hade ju inte lust att göra färdigt dem för de kommer inte att bli fina.

    SvaraRadera