måndag 17 mars 2014

Made by me / Wish it was the same pattern!

Den här underklänningen får vara med i min bildkavalkad för jag valde in i det längsta om jag skulle prova ett nytt mönster eller gå på mitt gamla, beprövade och älskade klänningsmönster.
Jag valde det nya mönstret och jag ångrade mig såklart. Den sitter inte riktigt bra och säckar över bysten, men det måste ändå sägas att just denna modellen är bättre som underklänning.
Tyget är i siden och köptes för många år sedan på Stoff och Stil. Jag är ju snål så jag köpte inte så mycket tyg och jag var därför tvungen att lägga övre delen på en annan ledd... Därav skiftningen i tyget.Rosetten kommer även den från Stoff och Stil , resåren från LG Sömnad och de små plastdelarna är från ett slaktat linne.
Sedan dessa bilder är tagna har jag lagt till en spets i nederkanten och på det stora hela är jag ganska nöjd med den ändå.

3 kommentarer:

 1. Menar du att du syr dessa själv? Åh vad fina, vad duktiga du är. Jag har precis sytt mina första gardiner.. :) och kämpade och svor.. så jag kan bara föreställa mig hur svårt detta måste vara , bra gjort !
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker att det är mycket svårare att sy gardiner än dessa kläder! Då måste man ju sy helt rakt... ;)

   Radera