lördag 7 juni 2014

Barnvakt i Stockholm


Syster odlar kryddor i mängd och parti på sina balkonger!


Igår tog yngste sonen och jag bussen upp till Stockholm för att vara barnvakter åt älskade lille Tuben. Hans mamma och pappa skulle på bröllop och då fick vi förtroendet att ta hand om deras lille skatt.
Ja, så nu har hängt i Vasaparken och lekt av hjärtans lust. I två timmar närmare bestämt och nu sover (??) den lille älsklingen. 
I Huskvarna skulle ingen trott att jag är hans mamma för där är åldern på förstföderskor betydligt lägre, men här har många mammor precis som jag rynkor runt ögonen. Så kan det vara...

Det är alltid lite nervöst att passa någon annans barn , men Tuben tycker nog att det är okej, för han kallar mig mamma= glad moster!

2 kommentarer:

  1. Låter som att ni har haft en kanondag, du och Tuben :)

    SvaraRadera
  2. Så härligt! Underbart att få ställa upp.

    Vasaparken och Odenplan har mina fötter trampat mycket. Bodde där under några år som ung. Du vet under den tiden när en vecka kändes lika länge som ett år gör nu.

    Vi pratade faktiskt om det där med ålder på mammor häromdagen. Intressant när det i barnens klass finns vuxna som är gamla klasskamrater. Bara det att någon är förälder medan någon annan är morförälder.

    SvaraRadera