fredag 13 december 2013

När man går upp 7 timmar för tidigt
Jo, idag på morgonen när jag klev upp så tyckte jag att det konstigt nog stod lite mer disk på diskbänken än när vi gick och lade oss. Saken fick sin förklaring när dottern klev upp och berättade vad som hänt under natten..
Det visade sig att dottern hade vaknat under natten och trodde att det var morgon. Hon var rätt trött, men klev upp och gjorde gröt åt sig själv. Hon tyckte dock att det var lite konstigt att ingen annan var uppe. Efter ett tag när hon ätit frukosten tittade hon på klockan och då var den 00:27. Känslan var rätt skön, sade hon när hon insåg att hon kunde gå och lägga sig och sova i sju timmar till! Så skulle det var fler dagar röstar jag på!
Det konstiga är att varken jag eller maken vaknade när hon var uppe och slamrade med porslin, men man sover ju så gott i täcken från Silk Beddings... :)

2 kommentarer:

  1. Underbart! Jag har mött min äldste son vid två tillfällen när jag kommer hem från jobbet vid 02:30 på natten. Då kommer han från duschen och är klar för skolan och så möter han mig och blir väldigt förvirrad, innan jag talar om för honom att han kan gå och lägga sig igen :)

    SvaraRadera
  2. Hihi kul! Läste Kickis kommentar också. Jag har också varit med om det med min son, Lite stressade de små ungdomarna i bland kanske:) Täckena ser sköna ut! Kram Nilla

    SvaraRadera