torsdag 26 december 2013

God Fortsättning och mer reatips


God Fortsättning!
Här går det fortfarande inte i många knop, för med risk för upprepning, så är jag inte helt tiptop ännu,Det var envisa baciller yngste sonen lyckades smitta sin mamma med. Men jag har inte varit speciellt sjuk i höst, så det är jag ju tacksam för. Sedan är ju det alltid så att det är lättare att vara sjuk när man är ledig. Den där gnagande känslan av dåligt samvete över kollegorna på jobbet som får dra ett tyngre lass finns ju inte där.

När vi var små så fick vi alltid ett kuvert med pengar av vår far i julklapp. Att spenderas på mellandagsrean, för det är galet att handla INNAN jul, sade han alltid! Jo, han visste såklart! Då såg mellandagsrea ut på ett lite annorlunda sätt och startade gärna klockan 7:00 på morgonen. Om vi inte var där när affärerna öppnade var det ingen idé att åka, tyckte mamma och många gånger var det en trio med systrar och mamma som stod och stampade i snön ( ja, det var ju alltid snö då) utanför affärerna strax innan de öppnade. Okristligt tidigt om n i frågar mig!
Nu ser ju verkligheten lite annorlunda ut idag.Numera shoppar jag det allra mesta på nätet och här kommer lite reatips till er.

Noos.se har 40 % på nästan hela sortimentet. Passa på att fynda Odd Molly mm

AgnesAmelia har 40 % på hela sortimentet med koden MirreSyr Har du inte provat Voluspaljusen tidigare så rekommenderar jag detta prisvärda giftset med flera olika dofter HÄR

Oscar & Clothilde  Prisvärd heminredning i klassisk stil

Pompdelux har halva priset på i stort sett allt i webshopen from 27 dec. Där gäller det är vara med och hänga på låset...
Jo, sedan kommer det att presenteras tre vinnare i tävlingen i samarbete med MILQ.se senare ikväll...
Stay tuned!

3 kommentarer:

 1. Åh tack för tipset. har klickat hem en OM tröja.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Tack för tipsen. Klickade också hem en Om kofta, har du hittat något? Kram Nilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, det klickades hem en blus från OM:) Det blev modellen Lookingfeelinggood Blouse och jag tänkte klicka hem en kofta, men väntade lite... När jag skulle shoppa lite senare så var den slut!

   Radera