söndag 2 juni 2013

När det inte blir som man tänkt sig!

I år hade jag bestämt mig! 
Jag skulle INTE sy en avslutningsklänning åt dottern. Jag har ju alltid som mest att göra på jobbet vid den här tiden på året och jag sitter alltid och paniksyr kvällen innan! Nu tänkte jag spara mig själv och vi bestämde att vi köper en klänning...Då visste jag inte riktigt vad jag gav mig in på och dottern och jag har  tittat på 100-tals klänningar. Pris, utseende och storlek är ibland svårt att matcha ihop när det gäller en mamma som håller i plånboken och en dotter som inte gör det. Vi har beställt och skickat tillbaka.
Sedan var dottern överlycklig för hon hittade den perfekta klänningen i Stockholm och den inhandlades på Hollister. Hmmm, efter långa diskussioner enades vi om att den var bäst på stranden i sommar och sedan började proceduren om.
Till slut hittade vi denna klänning från Vila som både mor och dottern enades om att den var bra. Den kom hit på posten och ja , den var nästan perfekt. Så vacker med broderier på meshtyget, men den kommer att behövas att sys om. Skicka tillbaka är inget alternativ eftersom den på det stora hela är som hon ville ha sin klänning.
Ja, nu har jag beställt fodertyg från Stoff och Stil och känner jag mig själv rätt så sitter jag där vid symaskinen dagen innan skolavslutningen och försöker att fixa till det där lilla som är kvar.


3 kommentarer:

  1. Det är så typiskt men jag önskar dig Lycka till! och klänningen är ju verkligen fin. Glad sommar!

    SvaraRadera
  2. Ojoj vad jag känner igen mig, men i år har jag bara sytt en underkjol i tyll till yngsta dottern. Den blev färdig idag :-) så i år kommer jag inte sy på natten innan skolavslutningen om jag inte får för mig att sy en klänning till mig själv ;-)

    SvaraRadera
  3. Lycka till! Den ser jättefin ut iaf! Vet hur det är, det blir aldrig som man tänkt :-)...

    SvaraRadera