tisdag 1 november 2011

Många projekt på gång..


jag vet inte hur det är med er, men jag har oftast många syprojekt på gång samtidigt..Det är därför jag visar så många på-gång-bilder
Ibland är det så att ett behov uppkommer akut, eller att jag springer på något som triggar igång inspirationen. Kan också vara så att några tyger lyckosamt hamnar bredvid varandra när jag plockar bland mina kära tyger.
Nu är det så att yngste sonen deklarerade att han känner sig instängd i pyjamasbyxor och jag undrade om han möjligvis kunde tänka sig korta pyjamsbyxor och svaret var ; Kanske! Han har i allafall bestämt att hundarna ovan skall bli hans nya pyjamas och det känns lite brådskande att sy en ny pyjams. Jag är så frusen av mig nattetid, så bara tanken på en iskall bädd gör att behovet känns akut.

Sedan städar jag här hemma och röjer lite överallt. det går sakta för jag stöter på lite saker jag måste ta i beaktning ibland. Nämligen att LiandLo´s Imse Vimse Spindel trilade på dessa tyger på min bänk. Känns som en bra kombo och då måste jag ju spana in vilket mönster som skulle kunna passa J. (kusinen) eller någon annan gosse i släkten. Ni förstår att det tar lång tid att städa då..

Ja, sedan  har jag gjort något jag aldrig gjort förut idag.. Jag har gått från en affär och lämnat mina varor pga dålig service. Jag skulle köpa lite roliga tyger att sy snuttefiltar av och var inne i en inredningsaffär som också har fina tyger. En mängd expediter sprang runt mig där jag stod och väntade på att få mina tyger tillklippta och jag fick ingen hjälp.Jag väntade en lång stund och helt mot min natur egentligen, så gick jag därifrån..

5 kommentarer:

 1. Vilka fina tyger, tråkigt med så dålig service. Tävlar igen, liselotte.202andersson@telia.com

  SvaraRadera
 2. tråkigt med dålig service!
  tar gärna ett extra lott.

  SvaraRadera
 3. inget roligt med dålig service, jag tycker du gjorde rätt ! Tar gärna en extralott !

  SvaraRadera
 4. Ska bli spännande att se resultatet av tygen. Jag har också varit och nupit i dem.

  SvaraRadera
 5. Det finns ett par butiker som jag bojkottar pga dalig service det finns oftast andra alternativ istallet. Kanner igen det dar med manga projekt pa en gang!
  /Malin
  malin_neptin@hotmail.com

  SvaraRadera