måndag 26 september 2011

Vinn en symaskin eller ett hemligt tygpaket

Jag är så glad över att kunna ordna denna tävling med otroliga priser till mina läsare
i samarbete med

 Husqvarna Viking
 och
 Znokdesign.se


Första pris är denna superfina symaskin Emerald 118 från Husqvarna Viking till ett värde av 3495:-




Andra pris är ett hemligt tygpaket med superfina tyger från Znok Design till ett värde av 1000:-







Vad behöver man göra för att vara med då?
Allt du behöver göra är att lämna en kommentar under detta tävlingsinlägg om varför du vill vinna denna symaskinen eller tygpaketet..
Ett extra plus är om du länkar på din blogg och/eller Facebook
Glöm inte mailadress i din kommentar så att jag kan få tag i dig
Använd  denna bild och text när du länkar




Jag är med och tävlar hos Mirre Syr om en

Emerald 118 från Husqvarna Viking
eller ett hemligt tygpaket från Znokdesign.se



Se till att länka till mig, Husqvarna Viking och till Znokdesign.se





Visst vill du öka dina chanser att vinna?
 Det kan du nämligen göra så här..

Du kan lämna ett bidrag på detta ursprungliga tävlingsinlägg men varje gång jag publicerar ett nytt inlägg kan du lämna ytterligare ett bidrag till tävlingen under det inlägget ..
Du kan alltså lämna måånga bidrag, men glöm inte att lämna din mailadress i din kommentar så att jag kan få tag i dig om du vinner


Du kan också skicka ett mail till mig med din motivering på symirre(at)hotmail.com
Tävlingen avslutas den 9 oktober 23:59 och ev vinstskatt betalas av vinnaren
Symaskinen kommer att få hämtas ut hos närmaste  Husqvarna Viking återförsäljare

96 kommentarer:

  1. Jag skulle jättegärna vilja vinna tygpaketet, mitt hem behöver nya kuddar lite överallt och jag är en sån som vill ha knasiga tyger och färger.. Desto värre desto bättre för mig..

    Mvh maggda@live.se

    SvaraRadera
  2. Jag skulle vilja vinna tygpaketet, passar bra när man har fem barn att sy till............/Åsa
    Kotten456@telia.com

    SvaraRadera
  3. Jag har oxå lagt till dig i min blogglista, om det är ok!/Åsa

    SvaraRadera
  4. Åh jag skulle jättegärna vilja vinna en symaskin till Hanna Vilken julklapp det skulle bli, hon älskar att sy! Znok är ju inte heller helt fel...

    monkeyponk@hotmail.com

    SvaraRadera
  5. Bloggar ju inte men länkar till facebook

    SvaraRadera
  6. Oj, svårt val, en symaskin är ju grymt att vinna, men å andra sidan så är jag inte i akut behov. Däremot lite läckra tyger att inspireras av skulle sitta hur fint som helst. Jag skickar min motivering per mail.

    Jag länkar på min blogg: http://singhskapar.blogspot.com/

    singh.camilla@gmail.com

    SvaraRadera
  7. Ohhh vilken lycka det skulle vara att vinna tyg från Znok som man kan skapa roliga saker med... och en symaskin från Husqvarna är ju heller inte fel (tänk en alldeles egen NY maskin :-) )Nu gäller det att hålla tummarna för nu vill jag vinna...
    www.tyglina.blogspot.com

    SvaraRadera
  8. Znok har ju bland de finaste tygerna på marknaden, så tänk om man kunde vinna tyger hos Znok :) Eller en ny maskin! Min fick jag i studentpresent för en massa år sen, så en ny maskin skulle sitta fint :) Länkar från fb.
    info@onomak.se

    SvaraRadera
  9. Jag vill jättegärna vinna en symaskin eller tygpaket. Jag har ganska nyligen börjat sy så båda vinsterna är välkomna.
    /Malin
    malin_neptin@hotmail.com

    SvaraRadera
  10. Jag har precis börjat sy lite till barnen. En ny symaskin skulle göra det ännu roligare! Att ha mycket fina tyger att välja på skulle uppfylla en dröm. Jag länkar på min blogg: http://pysselsarasblogg.blogspot.com/ och håller tummarna.

    sarasinkorg@gmail.com

    SvaraRadera
  11. Jag skulle jättegärna vilja vinna tyg för att få lite överraskningar i tygskåpet. Vinner jag en maskin uppdaterar jag gärna till en 118!

    SvaraRadera
  12. Jag har precis börjat sy till barnen. En ny symaskin skulle göra det ännu roligare. att ha fler fina tyger att välja på skulle vara en dröm. Jag länkar på min blogg http://pysselsarasblogg.blogspot.com/ och håller tummarna.

    sarasinkorg@gmail.com

    SvaraRadera
  13. Så fort jag får tid till min nya hemmahobby går jag och sätter mig vid min symaskin!! MEN nu, snyft, bara strular den å strular... Så tråkigt att behöva bli sur var gång man vill ängna sig åt något som annars ger egentid, ro och ny energi! Vill kunna sy nu men en ny finns inte riktigt plats i mammaekonomin, tyvärr! Så en ny vore obeskrivligt passande!!
    Nya tyger, fantastiskt kul!! Återvinner nu mest gamla godingar, jeansen som mammakilona inte längre får plats i har fått ny liten ägare i ny tappning och nattlinnet som aldrig användes blev mössor och scarfsar till båda pöjkarna fort jag får tid till min nya hemmahobby går jag och sätter mig vid min symaskin!! MEN nu, snyft, bara strular den å strular... Så tråkigt att behöva bli sur var gång man vill ängna sig åt något som annars ger egentid, ro och ny energi! Vill kunna sy nu men en ny finns inte riktigt plats i mammaekonomin, tyvärr! Så en vinst av denna pärla vore obeskrivligt passande!!
    Nya tyger, fantastiskt kul!! Återvinner nu mest gamla godingar, jeansen som mammakilona inte längre får plats i har fått ny liten ägare i ny tappning och nattlinnet som aldrig användes blev mössor och scarfsar till båda killarna!! Kanon det me såklart men lite nytt tyg vore ju inte alls fel!!! Nu är det bara att hoppas å hoppas!!! Lycka till alla "syare" där ute!!
    Ps har fb:at tävlingen me ;) Ds

    jenny_lyden81@hotmail.com

    SvaraRadera
  14. Jag vill vinna denna symaskin-har länge sneglat på den men ja-ngt köp har aldrig blivit av! husqvarna viking har ju så otroligt bra kvalité på sina maskiner och de går alltid som en dröm-och det är just vad det skulle vara att få vinna denna maskinen-en dröm!

    SvaraRadera
  15. Vilken underbar tävling! Så klart man är med! Tyg är alltid välkommet och Znok kommer hela tiden med snyggare och snyggare tyger, så det vill jag helst vinna. *blundar hårt och hoppas på tur* Fast en symaskin är också varmt välkommen till min maskinpark. (mailadress finns på min blogg)

    SvaraRadera
  16. Vinner gärna en symaskin åt min dotter som älskar att vara kreativ, men det kan man ju även vara med ett hemligt tygpaket ;)

    Ha en fortsatt bra höstdag, alla ute i landet.

    greatgirl@tele2.se

    SvaraRadera
  17. Jag har alltid påstått att jag inte kan sy och fått andra att sy åt mig, med en sån här fin maskin hade jag kanske inte kunnat göra så längre. Dock hade jag fått en anledning till att faktiskt inse att nog visst kan sy själv ;-)
    Länkar här: http://happymy.blogg.se/2011/september/symaskin.html
    happyme@hotmail.se

    SvaraRadera
  18. Efter 30års trogen tjänst har pappas Husqvarna lämnat in. Pensionär som han är så har han helt enkelt inte råd att köpa en ny. Om jag vinner så blir det en present till min pappa. Då kan han fortsätta att sy bilklädslar, kläder m.m Å blir det ingen symsakin till pappa så skulle jag bli jätteglad över ett tygpaket från ZNOK, å min motivering är jag är ett mössfreak å får aldrig nog av fina tyger som senare blir mössor.
    miros79[at]hotmail.com

    SvaraRadera
  19. Hej hej, jag är gärna med & tävlar :). Kniper en extra chans genom att länka tävlingen här:http://yarp.blogg.se/jagtavlar/2011/september/tavlar-hos-mirre-910.html

    Skulle vilja vinna för att jag älskar att sy, men visst, det kommer kanske ta lite tid innan det blir bra, haha. Köpte en symaskin från Ikea för några år sedan och den har sjungit på sista versen, krånglar och har sig och är inte rolig att sy med..

    Vill börja sy gardiner, kuddfodral och sen även barnkläder, både till vår kommande men även till andras små barn :). jag blir glad för vilket som av priserna, för Znok Design har så otroligt snygga tyger!

    Hoppas på lite tur,

    Kram Nathalié
    n.teodorson@gmail.com

    SvaraRadera
  20. Jag är med och har länkat: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2011/september/symaskin-eller-tygpaket.html

    Jag vill vinna symaskinen

    carola(at)officefixarna.com

    SvaraRadera
  21. Jag vill vinna symaskinen för att jag älskar och sy.
    Har haft en symaskin men nu när jag flyttade ihop med min sambo så ville mamma inte att jag skulle få ta med mig min egen symaskin, så nu måste jag köpa en ny eftersom hon har fastnat för mycket för min. Så hade varit helt fantastikst att vinna en symaskin så jag kan fortsätta att sy som jag älskar.

    SvaraRadera
  22. Då jag i år blivit mamma så vore det toppen att äga en symaskin. Så jag kan laga hennes kläder och även sy egna fina kläder, gardiner och sängkläder till henne.

    pemms66@yahoo.com

    SvaraRadera
  23. Skulle sååå gärna vinna presentkortet hos Znok! Jenny har så otroligt fina kvalitetstyger som man aldrig kan få nog av! Länkar så klart på min Facebook!

    SvaraRadera
  24. Hej! Jag skulle vilja vinna denna symaskin till min underbara vän Jane. Lärde känna henne för 5 år sedan och redan då pratade hon om att köpa en ny symaskin. Hon skulle lägga undan alla pengar hon fick när hon sydde åt folk - problemet är bara att hon inte tar betalt!!! På detta viset kommer hon aldrig att få någon ny maskin.....jag är nog skydlig henne denna om jag kollar hur mkt hon sytt åt mig under åren gång.....
    erikssonlinn@hotmail.com

    SvaraRadera
  25. Denna skulle jag vilja vinna,
    till min underbara kvinna,
    maskinen hon har är gammal och ful,
    den är inte längre vit utan smutsgul,
    syr gör den dock än,
    fast hon har problem med den,
    har problem att sy raka sömmar,
    trasslig undertråd sabbar hennes drömmar
    den vill inte göra annat än backa,
    vann jag skulle hon nog mig evigt tacka,

    'Lars-Erik Ericsson
    lasse14g@hotmail.com

    SvaraRadera
  26. Det vore fantastiskt med en ny symaskin. Jag har mammas gamla Husqvarna som hon köpte när hon var 18... Den fyller alltså 46 år i år. Raksöm och sicksack är allt som fungerar så det skulle vara härligt med en maskin med fräscha krafter och snygga stygn.

    /Sara
    sara@weidolf.se

    SvaraRadera
  27. Hej Mirre.

    Johanna här, 23-årig student inom konst och textil i Göteborg.
    Jag vill vinna denna symaskin så att jag har en alldeles egen sådan att sy massor utav verk med hjälp utav den precis när jag vill, och till slut bli redesign-designer. Tygpaketet skulle heller inte alls vara fel då jag är säker på att det skulle kunna leda till storverk på ett sätt eller ett annat.
    Det är min dröm och detta skulle vara till stor hjälp.

    Mail: artra@live.se
    Jag håller på att starta en bloggverksamhet så den är lite halvtom för jag vet inte hur jag ska börja men vinner jag detta så skulle det definitivt vara en kick framåt och där skulle jag stolt länka din blogg från min som heter: Artra.blogg.se

    Tack
    Johanna O

    SvaraRadera
  28. Jag tycker om att sy men min gamla maskin håller på att lägga av helt, sitter ihop med gummiband och snören. Så jag behöver verkligen en ny. Hoppas jag har lite tur nu.

    SvaraRadera
  29. Min symaskin gick sönder, och jag lämnade in den på lagning för 3000 spänn. Som student var det ingen rolig utgift... Nu har den gått sönder igen, bara några dagar efter att garantin gick ut. Nu hade min Husqvarana Prisma ett par år på nacken (typ 30) och jag har varit så himla nöjd med den! Men en ny hade ju inte suttit fel nu när jag står utan...

    Vänligen
    Sofie (sofie_adamsson@hotmail.com

    SvaraRadera
  30. Har fått i uppgift (eller om det nu var så att jag tog på mig uppdraget frivilligt... ;) att sy en uppsättning kostymer till barnens teaterföreställning lagom till jul.....hmmm...och jag har ingen symaskin! Lycka på denna jord vore verkligen att vinna något som kan hjälpa mig i detta, för mig till synes, mycket luriga jobb :)

    SvaraRadera
  31. Oj, vilken härlig tävling! Jag har inget behov av varken maskin eller tyg, så jag borde inte ens skriva den här kommentaren, men mycket vill ha mera som det heter :-) Lycka till ni andra, speciellt er med risiga symaskiner. Er önskar jag verkligen en bra fungerande maskin, det blir så mycket roligare då.

    SvaraRadera
  32. Vilken givmild tävling, jag är jättegärna med o tävlar både om tyger och symaskin. Älska att sy och syr varje dag så maskinen kommer nog att bli använd...Kommer även att skriva om tävlingen på min blogg...

    SvaraRadera
  33. Idag jag denna blogg fann
    Tänk om jag en symaskin vann
    Tyger är underbart att vinna
    Både för man och kvinna
    Nu får jag tummarna hålla
    Sen i oktober bloggen kolla
    mostergittan@gmail.com

    SvaraRadera
  34. Jag önskar vinna för att sy mjuka varma yllekläder till mitt hjärtebarn. En av mina pojkar är född med svårt hjärtfel och är väldigt frusen av sig. Och när man letar efter i affärer efter mjuka värmande plagg till pojkar... så hittar man knappt något(till rimligt pris). Därför önskar jag själv kunna sy gosiga plagg, som värmer honom både pga väl utvalda tyger och kärlek som jag komma lägga i plaggen. Om jag kommer vinna, kommer jag skänka hälften av maskinens värde till Hjärtebarnsfonden, för att fler Hjärtebarn ska kunna räddas till livet.

    loluna@hotmail.com

    SvaraRadera
  35. Åh jag skulle helst vilja vinna bägge =)
    Tyg kan man ju inte som en tygtok få för mycket av. Och Jennys fantastiska tyger, är bland de finaste och bästa man hittar på marknaden.
    Symaskin är ju ett måste om man vill sy och HQ har jag hört så många vara nöjda med, så det skulle vara mitt förstahands val, om jag skulle köpa maskin idag. Vilket som -två! toppenvinster är vad det är =)

    aina_persson@hotmail.com
    Jag har ingen blogg, men länkar till dig, HQ och Znok på facebook.
    Hade gott =)

    SvaraRadera
  36. Denna tävlingen är för bra för att vara sann!

    Hade jag vunnit så hade ingen mindre än min kära mamma fått denna superfina symaskinen. Att sy är hennes största intresse och hon syr jämnt och ständigt.

    Dessutom gör hon en väldigt fin sak. Kyrkan som ligger precis där mamma bor håller i en insamlingsgrupp där folk kan skänka sin kläder, skor och dylikt till barnhem och familjer som har det väldigt tufft i Polen. Folk lämnar sina kassar i kyrkan som sedan en gång per kvartal levererar rubbet. Varför jag nämner detta är för att min mamma hjälper frivilligt hjälper till genom att kolla igenom alla kläder som samlas in och de som är trasiga och håliga fixar hon. Och tro mig! Det är en massor av kassar hemma hos henne med massvis av kläder som behövs sys. När folk lämnar in tyger syr mamma fina gardiner och dukar av dom. Ja, allt möjligt!

    Dessvärre är hennes symaskin i väldigt dåligt skick och jag hade blivit så innerligt glad om jag kunnat ge henne en ny. Och inte tala om hur lycklig hon hade blivit och hon mycket det hade underlättat för henne med denna Emerald 118 från Husqvarna Viking. Hennes nuvarande maskin är cirkus 12 år gammal och går på sina sista krafter.

    Jag håller tummarna!

    olivia.magdalena88@gmail.com

    SvaraRadera
  37. Jag hade gärna bytt ut min 22år gamla maskin som går lite som den vill till en ny. Med 2 egna småbarn och 5 små barnbarn så behövs det mycket kläder och znoks tyger är bland de finaste

    SvaraRadera
  38. Hoppas på vinna ny maskin,
    har gammal som går illa och ej är fin.
    Vill uppleva känslan av att det blir snyggt,
    inte hackar och drar som det nu gör,
    med en husqvarna skulle det vara tryggt.
    Fina sömmar säkert när man tyget fram för.

    SvaraRadera
  39. jag vill vinna!! jag länkar från facebook och kommenterar alla dina inlägg.
    helenalind@passagen.se

    SvaraRadera
  40. Har en kreativ dotter - och en kass symaskin. Hoppas på vinst:)

    Mia
    valo@live.se

    SvaraRadera
  41. Vilken supertävling!! Jag skulle gärna vinna allt! Länkar till tävlingen från min blogg.
    lepetitochjag@gmail.com

    SvaraRadera
  42. Vilken kul tävling!

    DÅ jag själv saknar sömmersketalkangen men har en dotter som gärna vill sy egna kläder och annat så skulle symaskinen vara en present till henne. Med den skulle hon få leka sig fram och bli ett självlärt syproffs för det är hennes enda chans.

    Emeralden verkar vara en perfekt början för en halvstor tjej med mycket vilja och lite kunskap!

    Jag länkar här: http://vittellersvart.blogspot.com/2011/10/jag-tavlar.html

    Ha en fin lördag!

    Mvh Anna

    SvaraRadera
  43. Jag är gärna med, vill nog helst vinna en symaskin som jag skulle ge till min dotter. Då skulle hon verkligen få utlopp för sin skapalust och kreativitet.

    Har länkat.
    http://care69.blogspot.com/2011/10/9-okt-vinn-en-symaskin-eller-ett.html

    care69(at)live.se

    SvaraRadera
  44. jag vill gärna vara me och tävla om symaskinen.

    Du anar inte hur länge jag gått och suktat efter en symaskin. Barnens kläder går sönder både nu och då- och det är så tråkigt att behöva låna symaskin av min syster..för att inte tala om hur gammal och tung den är.
    Älskar verkligen att sy annars- och om jag hade en så skulle jag nog säkerligen sitta och sy massa kläder till barnen när de ligger och sover om kvällarna. Har massa idéer men ingen symaskin att sy på ju!
    Det är verkligen inget lyxliv att vara mammaledig småbarnsförälder rent ekonomiskt..

    Så nu håller jag tummarna- och hoppas innerligt på att turen är på min och barnens sida =)

    har tipsat här: http://emlisch.blogg.se/tavlingsblogg/2011/october/9-okt-symaskin-eller-hemligt-tygpaket.html#comment

    SvaraRadera
  45. Olika falla ödets lotter, jag kan inte trolla som Harry Potter. Men jag kan sy som Mirre och det är min bästa talang, jag kan på vadsomhelst sätta spets, rysch-pysch och volang. Men detta går inte utan en riktigt bra maskin, därför önskar jag att denna trendiga Huskvarna blir min.


    Länkat: http://vinnarbloggen.blogspot.com/2011/10/vinn-symaskin.html

    sandralarsson73@hotmail.com

    SvaraRadera
  46. Vill jätte gärna vara med och tävla om dina otroligt fina priser, först och främst tyger från Znok, men en ny symaskin vore inte fel det heller.

    Jag har länkat till tävlingen på min blogg.

    SvaraRadera
  47. Jag är med och har tipsat http://annastipsblogg.blogspot.com/2011/10/symaskin-eller-tygpaket.html

    Vill vinna eftersom jag inte har en symaskin vilket gör att jag alltid är låst till min syster om jag kommer på att jag vill sy något. Ofta blir det då att jag struntar i hela projektet vilket ju är surt

    SvaraRadera
  48. Är jättegärna med och tävlar om dessa toppenvinster. Min dotter ska snart flytta hemifrån och hon gillar att sy, så det hade varit väldigt kul att kunna ge henne en symaskin i gåva. En tygpaket hade ju också passat bra, då hade hon fått låna min symaskin och kunnat sy massa fint. Har länkat på min blogg http://liselottess.blogspot.com/2011/10/symaskin-910.html
    liselotte.202andersson@telia.com

    SvaraRadera
  49. Jag är så gärna med och tävlar. Gillar verkligen att sy. Det är så tillfredsställande att trolla fram någonting med symaskinen. Gärna av något man annars skulle ha kastats. Tyvärr håller min maskin helt på att ge upp. Den klarar inte ens av att fålla upp ett par byxor. Ekonomin tillåter ingen ny maskin nu. Hoppas på tur!
    Linda J lolinondoda@spray.se

    SvaraRadera
  50. Jag är gärna med och tävla om denna fina symaskin så jag kan få använda min kreativitet och mina idéer som jag har men inte kan förverkliga då jag inte har någon symaskin.
    Jag har länkat på min blogg
    http://mitttlivochlitetill.blogspot.com/2011/10/vinn-symaskin-eller-hemligt-tygpaket.html

    mvh Veronica
    veronica_jacobsson@hotmail.com

    SvaraRadera
  51. Jag vill gärna vara med och tävla om tygpaket för att dekorera mer hemma och göra det mer personligt, men även om den fina symaskin. Jag har länkat pü min blogg:
    http://fluffemotted.blogspot.com/2011/10/vinn-symasnin-eller-tygpaket.html

    Mvh,
    Ingrit
    ingrit.f.antonsson@gmail.com

    SvaraRadera
  52. Jag är gärna med och tävlar om en symaskin. Äger ingen egen utan lånar ibland mammas maskin (som är från 60-talet ;-)) och då blir det inte att man "spontansyr" direkt. Har massor med idéer i skallen men när jag väl lånat maskinen har jag glömt bort hälften.

    Min blogg är inte aktiv men jag gör ett försök att länka på facebook.

    MVH Anette Kristoffersson

    SvaraRadera
  53. Åh, det är är ju världens chans att byta ut min gamla goding PFAFF som jag kämpat med i några års tid! :)
    Jag kommer i nästa år att utöka min syhobby "En brokig blandning" och tänkte önska mig en en riktigt fin symaskin i 30årspresent nästa år. Men om jag vinner denna fina symaskin så lovar jag att jag lottar ut en åkpåse från "en brokig blandning" på min blogg!

    Såklart har jag länkat till min blogg:
    http://www.enbrokigblandning.se/post/10980035645/vinn-en-symaskin-esmerald-husqvarna-viking

    Om jag vinner kan du nå mig på enbrokigblandning@gmail.com

    KRAM
    Emelie

    SvaraRadera
  54. Den här snyggingen vill jag jättegärna vinna! Ska vi tävla om den? Då vill du inte veta hur mycket jag vill ha den!!

    Du ska veta att jag faktiskt skulle förtjäna att vinna snyggingen. Ska jag berätta varför…?

    Jo, det var nämligen så att jag skulle gå nerför en trappa med min gamla symaskin , vilket jag också gjorde. Allt gick jättebra tills jag kom till nedersta trappsteget… eller rättare sagt till det jag trodde var det nedersta. Det fanns nämligen ett till…

    Följden blev en sned symaskin och en öm och färggrann, svårt stukad fot, innebärande hopp-på-kryckor i ett par veckor. Inte utan att det var ganska synd om mig.

    Så nu håller jag tummarna på att jag får återförenas med ännu nyare och frächare symaskin än den jag hade förut!! Är i stort behov av en nu när jag ingen har!!!
    Länkat här från min blogg också: http://lindastavlingsblogg.blogg.se/2011/october/9-okt-vinn-en-symaskin-eller-ett-hemligt-ty.html

    Kram :)

    SvaraRadera
  55. Min symaskin är brun. Och ful. Och dum. Och trasig. Den låter. Stånkar & stönar. & drar i trådarna. Jag vill sååå gärna vinna en ny!! Ett Znoktygpaket säger jag inte heller nej till : ) Är tokkär i de nya violtygerna!

    Länkar här: madebyspunk.blogspot.com & på facebook.

    Hälsningar Sofia
    madebyspunk@gmail.com

    SvaraRadera
  56. Jag är gärna med och tävlar. Jag vill vinna för att jag älskar att skapa och har sedan högstadietiden sytt i massor. När jag skulle skaffa mig en utbildning valde jag mellan just sömnad/design och frisöryrket. Jag blev frisör men körde snabbt slut på mig själv och idag ligger saxen på hyllan och jag drömmer om att ta tillvara på mina sykunskaper. Här kommer kruxet till varför det inte händer... När jag fyllde 20 fick jag en symaskin i present av mina föräldrar-lyckan var total då jag tidgare bara haft tillgång till min mammas gamla maskin (som fungerar kanon för att vara från 60-talet!)Det tyckte tydligen min bror med som sydde båtkapell med min maskin! Detta klarade den inte av och gick sönder. Den lämnades in på lagning men blev sig aldrig lik och är nästintill obrukbar. Så jag var alltså tillbaka till ruta ett och syr på den gamla maskinen ibland då jag hälsar på. Det har snart gått tio år och drömmen är alltså att kunna sätta mig vid maskinen här hemma när barnen sover och skapa i lugn och ro, som det var tänkt från början.

    Jag har tipsat;
    http://rockbarnettavlar.blogspot.com/2011/10/jag-ar-med-och-tavlar-hos-mirre-syr-om.html

    Mvh/Johanna
    rockbarnettavlar@hotmail.com

    SvaraRadera
  57. Vilken fantastisk tävling! Är så klart med och hoppas på tur. Symaskinen skulle komma väl till pass, har just nu slagit knut på gardinlängderna i sovrummet för de var alldeles för långa.
    Men ett hemligt paket skulle inte göra ont det heller... :-)

    vae196@gmail.com

    SvaraRadera
  58. En symaskin skulle vara roligt att vinna. Vill så gärna lära mej och med två barn hemma så skulle det vara kul att testa på div byxor och mössor, jag menar, hur svårt kan det vara? =D
    Det hemliga paketet är inte helt fel det heller, man kan ju alltid sy för hand annars!

    Jag har länkat till tävlingen här http://vinnahitochdit.blogg.se/2011/october/vinn-en-symaskin-eller-ett-hemligt-tygpaket.html

    lindamariastenmark@hotmail.com

    SvaraRadera
  59. jag är med , vill vinna symaskinen till min mamma som älskar att sy. Hennes symaskin gick precis sönder så detta skulle vara perfekt. skulle jag istället ha turen att vinna tygkassen skulle jag ge den till henne också. Hon är så underbar och jag tycker att hon förtjänar detta !
    min mailadress är : m.relden@hotmail.com
    håller tummarna hårt !

    SvaraRadera
  60. Hej, vill gära vinna tygkassen. Gillar att sy till barnbarnet.
    r-m.hazard@askloster.se

    SvaraRadera
  61. Maria Lundström5 oktober 2011 kl. 22:01

    Med en bäbis i magen skulle en ny och bättre symaskin sitta fint och även mer tyger. Znok-tyger är helt underbara och bäbisar behöver kläder har jag hört.

    mailadress mlu0914@hotmail.com

    SvaraRadera
  62. Jag är gärna med och tävlar.
    Älskar att sy, men tyvärr har jag aldrig haft råd att köpa mig en egen symaskin. När man alltid är tvungen att låna en maskin av andra så blir det inte av att man syr lika mycket. Eftersom jag är ganska ung och inte har någon inkomst och dessutom väntar en liten så räcker heller inte pengarna till att köpa en.

    Jag har länkat här: http://theresiacaroline.bloggplatsen.se/2011/10/05/6385378-symaskin-eller-tygpaket/

    Caroliinea@hotmail.com

    SvaraRadera
  63. Jag är jätte gärna med och tävlar :)
    Jag äger ingen symaskin och har aldrig gjort det heller. Men nu för tiden har jag märkt att det verkligen skulle behöva en.. jag hoppas att jag har turen på min sida.. Ha det bra Kram // Millah
    millahoman@hotmail.com

    SvaraRadera
  64. En tävling som kommer helt rätt i tiden för mig.
    Jag syr sedan flera år tillbaka på en äldre Husqvarna och det har funkat finfint - tills nu! I somras började stygnen så väldigt fula ut och det har varit svårt att få till trådspänningen....
    Vad gör min käre make då?!!! Han plockar isär maskinen och väl ihopsatt är den definitivt inte sig lik. Nu är den i akut behov av reparation, tyvärr tillåter inte plånboken det just nu. Jag har alltså syabstinens!!!
    Har skrivit ett inlägg och länkat på bloggen!

    SvaraRadera
  65. Min mormor och mor delar på en symaskin, som jag får använda ibland. Det är min ögonsten och jag känner mig handikappad så fort symaskinen flyr hem till mormor eller mor.
    Tänk vilken dröm att få ha en symaskin hemma så att jag kan få utlopp för alla idéer som flockas i huvudet.

    Jag har länkat här i sidospalten på höger sida
    afnord.blogspot.com
    Mail: nordhelena@yahoo.com

    SvaraRadera
  66. Jag är gärna med och tävlar också :)
    Jag skulle vilja vinna tygpaketet! Har så svårt att bestämma mig vilka tyger jag ska köpa, så det skulle vara jätte roligt att få lite fina tyger. Skulle säker hjälpa med att komma igång med att sy lite mer till min bebis!

    ioana.rodhe (at) gmail.com

    SvaraRadera
  67. Jag är väldigt gärna med och tävlar här! Znoks tyger är det snyggaste jag någonsin sett, de vill jag gärna sy barnkläder av och pryda mina barn. Min Husqvarna från 80-talet skulle jag gärna vilja byta ut, den krånglar med jämna mellanrum. länkar från min blogg.

    SvaraRadera
  68. Å min mail är finnkidz@gmail.com

    SvaraRadera
  69. Jag är med och tävlar! Jag skuller verkligen verkligen vilja vinna en symaskin!
    Jag har inte kunnat sy sen jag slutade skolan för 7 år sedan. Det skulle vara en så stor chans att få vinna denna symaskin och kunna börja sy igen! Speciellt nu när jag själv har barn. Finns så mycket jag skulle vilja göra!

    /Therese
    thereserunbom@hotmail.com

    SvaraRadera
  70. Jag är sååå gärna med och tävlar om en symaskin. Har länge velat köpa en men det har alltid varit andra saker som fått prioriteras. Jag prenumenerar till och med på Burda fastän jag inte har något att sy med:) Har tipsat: http://bloggtvlingar.blogspot.com/2011/10/vinn-en-symaskin-eller-ett-tygpaket-910.html Mail: Tina_z@live.se

    SvaraRadera
  71. Hallå i natten.. Är med och tävlar och hoppas kunna vinna något till sambon. Hon gillar att sy, men har ingen symaskin och det finns itne riktigt utrymme i ekonomin till det heller när jag är arbetslös och hon sjukskriven. Det skulle nog få henne på superbra humör att få denna i 25-årspresent! Men hon skulle bli minskt lika glad för tygpaketet, hon älskar såna tyger som de har på Znok.

    Hoppas på lite tur nu,

    ha det gott!

    MVH Jan
    jannenilsson90@hotmail.com

    SvaraRadera
  72. Känner mig helt handikappad utan symaskin, så har det varit i några år nu, så när lusten faller på måste jag åka till min mor och låna, skulle vara så underbart att själv kunna sy och speciellt nu när det blir jul, jag skulle kunna göra egna julgardiner, julstrumpor, juldukar, laga och lappa kläder som har legat några år, om jag vinner fäller jag en glädjetår.. Har lagt upp tävlingen på min FB-sida.
    Kram Jessica
    jessica_hellstrom@hotmail.com

    SvaraRadera
  73. Sofia, soofia-w@hotmail.com8 oktober 2011 kl. 17:04

    Jag skulle jättegärna vilja vinna symaskinen. Om några månader flyttar jag hemifrån och mammas symaskin som jag tidigare har sytt på, vill ju hon behålla. I och med flytten kommer jag behöva en symaskin för att sy gardiner, kuddar o.s.v. Den här vinsten skulle jag bli superglad för!

    soofia-w@hotmail.com

    SvaraRadera
  74. Husqvarna SLE 6570

    * Tidigt 80-tal † mars 2011

    har lämnat mig i djup saknad

    En trotjänare har gått ur tiden,
    men vi gick båda förlorande ur striden.
    För på arbetsbordet där du en gång var,
    finns det blott minnen- och tyger kvar...

    Jag vet inte om jag dig någonsin tackat,
    för hur du lekande lätt har zizkzackat,
    hur du tuggat dig genom jeanstyg och manchester,
    aldrig någonsin klagat eller begärt semester.
    Med högsta betyg har du sytt raksöm,
    ALLT har fungerat precis som en dröm.

    Men plötsligt en dag var det trådar som trasslade,
    det var sladdar som knastrade och det tekniska rasslade.
    Du lämnades in på service min vän,
    men gav upp ganska så fort igen...

    Jag minns min symaskin med ett leende,
    en maskin som gav guldkant på vardagens skeende.
    Så mycket vi gjort min symaskin och jag,
    vi sydde- och skapade både natt och dag.

    Och nu när hösten knackar på vår dörr,
    saknar jag symaskinen som aldrig förr.
    Lever man knapert som jag - fattig pensionär,
    dröjer det några år innan det blir affär.

    Färden till återvinningen har skett i stillhet,
    jag saknar dig och känslan av kreativitet.
    Jag saknar vetskapen om att KUNNA sy,
    oh vad jag önskar jag finge vinna en ny...

    eva_hedda@hotmail.com

    SvaraRadera
  75. Å jag skulle gärna vilja vinna! Blir glad av båda vinsterna. behöver uppdatera min symaskin lite och fylla på mitt tygförråd. Sonen har just börjar på förskolan o behöver måååånga ombyten...

    Länkar från min facebook!

    anna_gumsan@hotmail.com

    SvaraRadera
  76. Oj, att vinna symaskinen skulle innebära att döttrarna skulle kunna lära sig sy de med! Och skulle det bli ett tygpaket istället, minst lika bra. Så mycket superfina kläder flickorna skulle få då! Håller tummar o tår för vinst :)

    linda@rosander.info

    SvaraRadera
  77. Eftersom vi flyttar om 2 veckor så är behovet stort efter en ny symaskin men även fina tyger så vi riktigt kan förnya hemmet vårt =)

    Hoppas självklart på vinst!

    SvaraRadera
  78. Hej Mirre,

    Jag vill gärna överraska min ömma moder med en mer uppdaterad variant av Husqvarna än den hon mödosamt tråcklat på sen 70-talet.

    Min mor går inom kort i pension och får mer tid över för sin syhobby, det är sannerligen dags att hennes nuvarande symaskin får pensionera sig den med! Den är uppenbarligen trött på sitt arbete eftersom den ofta krånglar...

    Jag skrev ett litet rim också:

    Blivande pensionär
    behöver symaskin som i tiden är.
    Som mor o farmor till flera små,
    hon ej nån egen lyx sig kosta på.
    Nu när hon 66 nästa år ska fylla,
    du kan med en ny Husqvarna
    hennes vardag förgylla!



    liem.95@hotmail.com

    Har länkat på min tipsblogg:
    http://sentskasyndarnavakna.blogspot.com/2011/10/tavla-om-symaskin-hos-mirre-syr.html#links

    SvaraRadera
  79. En ny symaskin skulle komma som en gudagåva.
    Mitt gamla tröskverk till symaskin har nu tröttnat och pensionerat sig. Att handsy är tidskrävande och inte roligt i längden. Min trotjänare var också en Husqvarna, ålder okänd, men mycket saknad.
    Nu hoppas jag på tur i oturen.
    Lena E

    SvaraRadera
  80. En symaskin skulle jag vilja vinna. Då skulle jag ge den till min mamma i present så att hon har något att göra när det blir höst och mörka vinterkvällar.

    SvaraRadera
  81. http://mi-amice.blogspot.com/
    http://sandrabraunstein.blogspot.com/

    lysbjorn@hotmail.com

    Jag tycker den här tjejen är värd symaskinen, dels för att hon syr, främst babykläder, och skänker bort överskottet till stiftelsen " Min stora dag" som hjälper svårt sjuka barn att uppfylla sin dröm. Dels för att hon kämpar och gör detta, trots att hon ej själv är OK.
    Läs på hennes blogg!

    Kanske har hon skickat in tävlingsbidrag själv, vad vet jag? Känner ej henne, bara beundrar denna unga tjej som tagit ett sådant initiativ!

    Lycka till Sandra! Det skulle finnas fler som du!

    PS, JAG, Monica har inget egenintresse i detta! DS

    SvaraRadera
  82. Oj, oj, sista minuten... Vore drömmen att vinna, önskar dock vinsten för egen del!

    vae196@gmail.com

    SvaraRadera
  83. Jag har en gammal symaskin som jag hade tänkt lära upp min son på. Han är så sugen på att sy kläder själv men jag har satt stopp hela tiden för jag har varit rädd om min symaskin.

    Om jag skulle vinna en ny, skulle sonen kunna få min gamla och vi kunde sy samtidigt. Vilket underbart sätt att göra något särskilt tillsammans med sitt barn, samtidigt som man kan jobba på själv!

    SvaraRadera
  84. Har alltid tänkt att tråckla, sy och fålla
    det kan väl språlla.
    Men vips blev jag med man, hus och smått,
    och helt andra prioriteringar jag fått.
    G- och trist var syslöjden faktiskt,
    men nu har jag insett hur roligt och praktiskt
    det egentligen kan vara,
    att göra egna kläder till en barnaskara
    Brukar gå till mamma för att sy en söm,
    men en egen symaskin vore en riktig dröm!

    stira@live.se

    SvaraRadera
  85. Jag är gärna med och tävlar. Inte så mycket för min egen skull utan mer för min kära mors skull. Hon är fruktansvärt less på att hjälpa mig att lägga upp byxor, fålla gardiner m.m m.m.

    Hon har lovat att lära mig att klara mig själv bara jag skaffar en symaskin. Hoppas därför på tur i din tävling.

    Har länkat här

    http://molnboanna.blogg.se/2011/october/symaskin-eller-tyg-910-kl-2359.html

    info@annakarlsson.se

    SvaraRadera
  86. Jag hoppas att lotten går min väg och ger mig en ny symaskin som antagligen inte klumpar ihop tyget till en enda stor boll. :<)

    SvaraRadera
  87. Jag är jättegärna med och tävlar om en symaskin.
    Den 13e oktober har jag och min fru varit gifta i 4 år. Det är kanske ingen bedrift i sig eftersom det finns människor som
    Varit gifta betydligt längre. Hon hade tidigare en symaskin från husqvarna men som tyvärr gått sönder. Hon har under hela tiden önskat sig en ny symaskin. Jag är inte heller världens bästa på att komma på presenter till min fru och även om hon aldrig säger något så förstår och vet jag att hon blir ledsen om jag inte kommer ihåg vad hon önskat sig.
    När jag såg tävlingen så var jag tvungen att vara med. Min fru har hela tiden sagt att det är för dyrt att köpa en och att det kan vänta. Men jag vet att hon verkligen vill ha en.
    Min fru är min livskamrat och hon betyder allt för mig och att kunna ge henne något jag vet att hon verkligen vill ha hade betytt mycket för mig.
    Jag väljer att inte länka tävlingen eftersom jag vill att det skall vara en överaskning.
    Det kanske försämrar mina chanser men om man inte testar kan man heller inte vinna :)

    Tack
    Martin Bendroth
    martin@bendroth.se

    SvaraRadera
  88. Hej!
    Jag är jättegärna med och tävlar. En symaskin har jag önskat mig sedan 2007 då jag flyttade hemifrån. Än har jag inte fått någon och nu känner jag att behovet blir större och större eftersom jag har en dotter på 16 månader och kläder behöver lagas. Jag är även bra sugen på att börja sy mina egna barnkläder, mössor ect. Hoppas på att få vinna en tidig julklapp till mig själv! :D Åh tänk vad skönt att slippa åka 12 mil ToR till min mamma för att låna symaskin!

    Bloggat: http://surrovich.blogg.se/tipsochtavlingar/2011/october/symaskintygpaket-910.html

    /Sandra
    sandra.li@hotmail.com

    SvaraRadera
  89. Hej! Jag vill jättegärna vara med och tävla om symaskinen och tygpaketet, jag har aldrig ägt en symaskin och måste åka till mamma när något ska sys! Det vore galet bra för mig att äga en egen symaskin, jag skulle verkligen ha användning för den. Tyget vore också kul att vinna, då skulle det bli ännu fler "sy-resor" till mor :)
    Mvh Johanna
    videvind@hotmail.com

    SvaraRadera
  90. Jag vill vinna en symaskin för det behövs verkligen en här hemma. Eftersom dottern är ute ganska mycket och ramlar omkull och byxorna går väldigt lätt sönder.. :( så för att slippa låta henne gå i trasiga kläder så behöver jag en symaskin så jag kan laga dem. :)


    bloodsband@live.se

    SvaraRadera
  91. Åh det hade ju vart guld att vinna en symaskin eller tygpaket. Nu har ju inte jag sytt sen i syslöjden (vilket jag för övrigt var grym i) så tycker det är dags att återuppta detta. Och då behöver jag ju en symaskin :)

    johanssonlina84@hotmail.com

    bloggar inte men länkar på facebook !

    SvaraRadera
  92. Åh vad roligt det hade varit att vinna en ny, fin symaskin eller ett härliga tyger från Znok! Jag älskar att sy (syr barnkläder till min härliga lilla dotter) så att vinna vore verkligen underbart!

    Jag länkar på facebook! :)

    Mvh Jeanette, jeanetteolsson@hotmail.se

    SvaraRadera
  93. jag är gärna med och tävlar om den fina symaskinen =)

    har alltid fått lånat min mors, men nu harden gått sönder och beöver verkligen en egen =)


    tessan_mustonen@hotmail.com

    SvaraRadera
  94. Åh, jag vill vara med! Jag har tipsat på Facebook (Sara Kramer heter jag) och om jag har den enorma turen och vinner så skulle jag vilja vinna en symaskin.

    Just för att jag är ensamstående på heltid vilket inte ger speciellt mycket pengar, och att ha en symaskin skulle vara så otroligt roligt. Just för att sy egna kläder till min son (och mig själv), kunna laga trasiga kläder, och att skapa.. Skapa, skapa, skapa, det är något som jag verkligen älskar att göra. Jag har i många år velat ha en symaskin men jag har inte ekonomi för det, så jag får än så länge nöja mig med mina stickor och garn :P

    Men nu håller jag tummarna för mig själv, skulle bli den bästa tidiga julklappen nånsin!

    Mail: sara_kramer@live.com

    SvaraRadera
  95. Åh...
    Jag är en riktigpysseljänta och jag är jätte gärna med och tävlar om symaskinen!

    Har länkat i min blogg till din=)
    http://mormorsunge.blogspot.com/2011/10/jag-ar-med-och-tavlar.html

    Ha en bra dag.!

    Sg_martinsson@hotmail.com

    SvaraRadera