söndag 2 november 2014

Sparkling Holiday! - New In!

Oh, det har kommit en nytt broderkort från Husqvarna Viking som heter Sparkling Holiday och jag måste säga att det var kärlek vid första ögonkastet!
Det fanns så många vackra broderier att välja på och ni vet vad som sätter igång i huvudet då... I
Jag satt genast igång med att brodera och med inspiration från lavendelpåsen ovan är det meningen att dessa broderier också skall bli små väldoftande påsar. Påsar som lite lyxigt kan gömmas bland handdukar och lakan och sprida sin väldoft året om!
Sedan tänker jag att jag skall hinna brodera och sy några diskhanddukar till jul med dessa underbara broderier på, för som bekant är det ju detaljerna som gör det!

3 kommentarer:

 1. Hejsan, vilken mysig blogg du har!
  Jag tänkte tipsa dig om ett samlingsställe för bloggar, lite som en portal - men ändå inte :), den är rätt nystartad, och snart kommer utmaningar och tävlingar oxå, vore superkul om du ville vara med, kolla mer hos www.svenskabloggtoppen.blogspot.se och anmäl dig genom kontaktformuläret i högerspalten

  SvaraRadera
 2. Visst är dom underbara, blir nog till att inhandla dom.. Kram Immi

  SvaraRadera
 3. Oj så fina! Såg dina paisley kuddar förut också, jättefina! Kul att ni gillar Linas matkasse, jag funderar på att beställa därifrån också. Kram Pernilla

  SvaraRadera