söndag 27 april 2014

Ännu mer fradagspaket!
Ja, jag hämtade ut andra paket också i fredags och jag hade ju shoppat hos Pysselgumman och klickat hem en ny tavla från Vanilla Fly bland annat. Det är alltid en fröjd att handla där och devisen "Personligt och Omtänksamt" stämmer verkligen. Alla saker är varsamt och vackert inslagna och titta bara på fakturan... Till och med den är vacker och jag ville bara springa och betala den med en gång (vilket jag också gjorde)
Ja och sedan dessa underbara kolor! I en brun liten påsen låg de! De allra godaste kolorna! Med andäkt packade jag upp dem och yngste sonen kom in i köket och tittade på dem och sade; "Det är såna eller hur mamma?! Såna som du har berättat om?" Ja, sade jag, det är sådana kolor! Sådan kolor fanns när jag var liten och de kostade 5 öre styck. En gång vid ett speciellt tillfälle fick jag hela 5 kr att köpa kolor för och det blev mååånga kolor! Hela 100 stycken som jag och en kompis högtidligt åt på när vi en kall vinterdag traskade hem till henne. Väl hemma tog hennes tog hennes skräckinjagande storebror ungefär hälften av dem, medans han sydde en lila discooverall åt en av hennes dockor..En lila discooverall som passade det glada åttiotalet, men som dessvärre inte ens gick att ta på dockan för han hade inte gjort någon öppning någonstans..

Ja, jag är alldeles salig när jag packar upp mina paket och inser att det finns oförskämt många vackra saker hos Pysselgumman och det kommer att bli en strid ström med fredagspaket att glädjas åt framöver..

1 kommentar:

  1. Ja därifrån skulle man lätt kunna få paket varje fredag , så mycket kul bara inslagningen gör ju halva nöjet :-))) Ha en skön söndag , det känns som att det kommer att bli lika varmt idag . Lovely !

    SvaraRadera