lördag 5 maj 2012

Att sy en BH Del 1 / To sew a bra Part 1
Vill verkligen slå ett slag för Husqvarna Vikings applikations sax. Köp den!!
Det är en dyr liten rackare, men värd varenda öre. Det blir så enkelt att klippa rent olika slags sömmar och jag använt den väldigt mycket till de underkläder jag tidigare sytt.
 Artikelnumret:Applikationssax # 412 615 501

*
I do recomend this pair of sciossors especially made for appliqués. Buy it!!
It´s quite expensive, but worth every penny. Trimming edges has never been easier and I´ve used a lot on the previous underwear I´ve sewn.

Så har jag äntligen satt igång och sy på min bygelbehå. Jag har använt mig av LG Sömnads eget mönster och hittills ser det bra ut.
Nu har jag dock fastnat på hur jag skall sy fast kanalen till bygeln så jag inväntar ivrigt nästa del i Mulliga M´s Sew Along

*
Finally I´ve started to sew on my underwired bra. I´ve used LG Sömands own pattern and so far it looks good.
Though, now I´m stuck on how to sew the little channel for the wire and I´m eargerly waiting for ´Mulliga M´s next part of the Sew Along

5 kommentarer:

 1. Wow!! Snyggt. Jag väntar o väntar o väntar också på fortsättningen. Sitter i ungefär samma sits som du. Har dock bara tråcklar fast kuporna i underdelen.

  SvaraRadera
 2. Vad fint det blir, tror du har samma tyg som jag beställt. Bara ritat mönstret än men ska snart sätta igång.

  SvaraRadera
 3. Jag hade tänkt ha med hur man syr fast kanalbanden men bilderna blev så dåliga, så jag får göra ett nytt försök imorgon. Jag hoppas jag får vara i fred imorgon i syrummet och att jag inte behöver sjösätta eller något annat trams ;-) så blir det nog ett inlägg om kanalbanden.

  SvaraRadera
 4. Mm, håller med om saxen. Den är mycket användbar!

  SvaraRadera